1 hel uge uden min elskede iPhone!

Eller næsten i hvert fald..
For præcis en uge siden i dag, besluttede jeg mig for at jeg trængte til en ny mobil.

Godt nok var min gamle iPhone 7 kun halvandet år gammel, men eftersom jeg har brugt den (åbenbart nærmest misbrugt den) havde den kun en batteri kapacitet på små 54%.
Hvilket så åbenbart er meget normalt, sådan en 30% på halvandet år og så lige lidt ekstra fordi jeg bruger min mobil meget.

Nå men det skulle jo være en telefon med et godt kamera og et godt batteri.

Jeg har længe kigget på iPhone X og Xs, men altså prisen har gjort at jeg godt kunne beholde min 7’er indtil nu i hvert fald.

Jeg blev i første omgang (om onsdagen – var inde for at høre til batteriet) anbefalet one plus 6T og allerede inde i butikken var jeg ikke imponeret. Hjemme efter at have set en masse side by side videoer var iPhone klart overlegne!

Black friday, var jeg 99% sikker på at jeg gik hjem med en iPhone X eller Xs. Telia manden synes at jeg skulle vente til mandag og se om den kom på tilbud. Men så blev jeg nysgerrig og skulle høre ved andre selskaber. Men hos telenor bliver jeg så anbefalet en Huawei mate 20 pro, men jeg er ikke fan af at skærmen går helt ud i siden så den bøjer, så mente de at jeg skulle kigge på P20 pro.

Igen hjem og se side by side videoer og her er valget svære, meget sværere. Kameraet i p20’eren er bedre men alligevel er der steder hvor jeg synes Xs gør det lige så godt måske bedre?

Jeg kommer tilbage til Telia om mandagen og er nu kun 60/40%. Han har travlt (det vidste jeg) så det bliver hurtig regning, Xs koster rundt regnet 8,800,- (og jeg kan nu ikke huske om det er med eller uden de 1500,- de ville give for 7’eren) hvor imod P20 Pro lå på 2900,- (før de 1500,- men måske med noget cyber monday nedslag?).

Så jeg sidder nu med en Huawei P20 Pro, efter 7 år med iPhone.

Er jeg glad for den?

Det tror jeg, altså jeg mangler stadig iOS og for mig personligt så vil android aldrig kunne måle sig lige meget hvor meget de prøver.

Men ellers så er det jo tilvænning og noget er gået forholdsvis hurtigt, andet kæmper jeg stadig med.

Puha det blev lidt længere end jeg egentligt havde regnet med og det værste er, at jeg faktisk har mere jeg gerne vil fortælle, men jeg begrænset mig dette!

Jeg håber I har haft en dejlig mandag og at den ikke har været alt for hård ved jer!

xoxo Sennie

Skriv et svar