15. December – julekalender

Åhåhåh nu er det snart weekend! Og jeg har brugt morgenen på at gå en tur med Leo.. Men det kan jeg fortælle om i en anden post.. 

Istedet synes jeg at vi skal snakke lidt om dagens låge! 


Hey! Det kan godt være at jeg brokker mig over at en del af lågerne er lidt kedelige, men den her tager altså lige prisen for grimmeste låge! XD jeg ved godt at det skal være et stempel som bag på et brev i gamle dage.. Men den minder mig altså om et pris nedsat skilt XD 

Nå men .. Om ikke andet så var der en ret så fin lille øjenskygge palet bag lågen ;D


Man skulle tro at de vidste at jeg ville købe denne julekalender, for farverne er bare som skabt til mig ;D 

Jeg glæder mig SÅ meget til at få afprøvet alle de fine gaver ;D 

Håber at I har en rigtig dejlig dag derude! 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar