19. December – julekalender

Ugh mandag! Selvom jeg ikke laver noget bemærkelsesværdigt så er jeg altså stadig ikke særlig stor fan af mandage.. Men det er en ny uge! Og det er snart jul! o;

Skal vi kigge lidt på dagens låge?


Den er halvlang og med .. Perler? Jeg ved det ikke men kugler er det i hvert fald! ;D 

Faktisk har jeg glædet mig herre meget til denne side af kalenderen da lågerne her er lidt fine.. ;D 

Nå men bag lågen var der endnu en læbestift o; 


Jeg må indrømme at jeg blev en smuuuule skuffet.. Men det var mest fordi jeg havde håbet på at den var knaldrød! – det er den jo så ikke.. Den minder lidt om farven på bagsiden/undersiden af kalenderen.. Så den er ganske fin ! Meen jeg ville nu godt have haft at den var rød, nu her så tæt på jul.. 

Klarede I jer igennem mandagen? 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar