2. Søndag i #BloggerAdvent

Hold nu op! Der er allerede gået en uge og det er tid til at åbne endnu en pakke fra Camilla i dette års #BloggerAdvent.

Jeg kan slet ikke forstå hvor hurtigt denne uge er gået og så ligger jeg endda stadig syg.. Ikke særlig fedt, specielt fordi jeg har sidste dag på autisme kurset imorgen og det er jeg da nødt til at deltage i, specielt fordi jeg meldte mig syg sidste mandag..

Nå det var lige et lille sidespring, jeg er vild med pose indpakningen! I dag var jeg dygtig nok til lige at få et billede af pakken inden jeg åbnede den.

Halli hallo og lige et øjeblik!

Jeg tror da vist nok lige at nisse Camilla har fundet den perfekte gave til den syge mig!

Ikke bare hygge sokker, men varme sokker. Det er simpelthen lige hvad jeg har brug for og ud fra størrelsen må jeg sige at jeg tror du har ramt plet 😁

Dog må jeg indrømme at jeg har ikke prøvet dem endnu, men taget i betragtning af at jeg bruger 35/38 i strømper og 40/41 i sko (jeg aner ikke hvordan det hænger sammen) så tror jeg sgu det passer!

Og så er de bare herre fede!

Jeg må selvfølgelig ikke glemme chokoladen! Årh masser af chokolade!

Tusinde tak for gaven Camilla! Jeg kan se at du har studeret min bloggeradvents liste og jeg elsker det! Jeg er endnu mere spændt på hvad der gemmer sig i de to sidste pakker.

Iiiih!

Nå hvis du vil se hvad Olivia har fået af mig kan du gøre det her.

Derudover har hun både til første og anden søndag i advent filmet åbningen af pakkerne og lagt det på hendes story på instagram. Desværre har hun ikke gemt den første så man stadig kan se den, men den anden kan forhåbentligt stadig ses, her.

Det er ikke noget jeg har tænkt over tidligere, men til næste år vil jeg sgu også lave unpacking videoer, det er så fedt at kunne få reaktionen at se og høre – jeg er vild med det.

Hvis du vil se hvad de andre har fået kan du klikke her.

Sidst men ikke mindst så vil jeg stadig lige sige endnu en tak til Jeanette for at have fundet på #BloggerAdvent. Det er en tak der kommer hver søndag fordi hun simpelthen fortjener det!

Jeg håber at I har nydt jeres søndag! Nu vil jeg hoppe i seng og se om jet kan blive lidt mere rask til i morgen.

xoxo Sennie

One comment

Skriv et svar