2. Ting om mig!

Det er sgu lidt svært at overse og med mine spiseproblemer jeg fortalte om igår, er det vel ikke helt såååh underligt igen..

Men altså, jeg er nødt til at være realistisk – det er sådan jeg ser ud og det er bestemt ikke noget der er særlig nemt at indrømme på nettet hvor man egentlig kunne være hvem som helst. 

For 18 år siden startede mine knæproblemer (patella luxation på begge knæ). Jeg gik fra at være en meget aktiv pige, der aldrig kunne sidde stille, altid skulle klatre i træer osv. (Samt gik jeg til standard dans) til faktisk bare at sidde på min flade røv. 

Når man går fra at være rigtig aktiv til rigtig inaktiv så sker der altså noget med kroppen, jeg mistede appetitten da jeg jo ikke fik brugt noget energi. 

Burde du så ikke tabe dig?
– Jo, det skulle man jo synes, men med inaktiviteten kom der også noget dovenhed. Det var meget nemmere at tage en pose et eller andet, end faktisk spise noget rigtig mad. Samtidig med det, så skal man huske på at når kroppen sulter, så gemmer den på ALT der kan gemmes på (og det sidder så rundt omkring på min krop). 

Jeg er dog nået dertil (efter et utal af forsøg på at tabe mig, uden held) at jeg i et vist omfang kan acceptere at det er sådan jeg ser ud, lige nu. Jeg vil ikke se sådan ud resten af mit liv, men sådan er det altså lige nu. 

Men hvordan taber man sig, når man ikke kan spise det man burde og ikke kan være fysisk aktiv? 

Jeg kan også lige hilse og sige at en irritabel tyktarm heller ikke hjælper (til de af jer der har fulgt med tidligere, så er det diagnosen, eller fallit erklæringen, som jeg har fået i forbindelse med mine mavesmerter). Den gør bl.a. min mave oppustet så der hvor jeg nu engang er lidt stor, bliver jeg endnu større og det piner mig for det behøver bestemt ikke at blive større ^^’ 

Så jeg prøver selvfølgelig at holde lidt fast i de steder der ikke rigtig er ramt, f.eks. mine ben.. altså de er jo langt fra slanke eller noget, men i forhold til min størrelse XD så er de altså ikke så slemme, medmindre det som nu her, er pisse lækkert vejr.

Så nu sidder jeg lidt fast her, så hvis du sidder derude og tænker “Hey! Jeg ved da lige præcis hvad du skal!!”, så må I altså meget gerne henvende jer.. – need all the help I can get! For jeg har ikke givet op endnu.

    

xoxo Sennie


Skriv et svar