2017 skulle være mit år..

Jeg havde besluttet mig for at 2017 skulle være mit år! Det år hvor jeg ikke ville være bundet af problemer, dårlige undskyldninger og ugidelighed/ligegyldighed.. 

Men .. Og der er altid et men.. 

Jeg kommer ind i det nye år præget af voldsomme mavesmerter og 2 måneders manglende menstruation.. 

Og da jeg endelig får mig skræmt nok gennem Google (hvilket jeg normalt ikke bliver ellers) så vælger jeg at søge læge..

Pisse god idé! 

Han mente at den manglende menstruation simpelthen var fordi at jeg er for tyk! Bum bum bum.. Skide være med smerterne.. 

Det endte dog med at han mente at jeg måske havde PCO.. (Ved du ikke hvad det er, kan du læse om det her).

Afsted til gynækolog med mig.. Jeg fejler absolut intet på den front, hvilket er dejligt.. Men smerterne kommer stadig af og til.. For at gøre en lang historie kort, så mener min tidligere og nuværende sagsbehandler at det må være stress.. <.<

Så var min mors skjoldbruskkirtel vokset/hævet og dertil begyndte tankerne jo at kredse omkring kræft – hvilket det heldigvis ikke var! <3

Så opstår der nogle problemer i min familie, som jeg ikke ønsker at uddybe.. Men dét tog enormt hårdt på mig! Det tog faktisk så hårdt på mig at jeg var tæt på at lade mig indlægge på den lukkede, da ikke længere kunne overskue noget som helst.. 

Det går heldigvis en smule i sig selv igen, men på baggrund af at min bror kommer tilskade med sin hånd på sit arbejde.. 

Puha! Den var/er altså slem.. 

Der kunne jeg jo så godt se at det ikke ville blive det år jeg havde sat mig for, med alt det der er sket og så var vi kun i februar ! 

– hvorfor har jeg så ikke skrevet noget efterfølgende?

Jeg har simpelthen ikke haft overskud.. Indlæggene er i mit hovede og jeg kan sidde og formulere det hele, men derfra og så til faktisk at skulle skrive det ned… Puuuha der var langt ! Og så har jeg bare udskudt det med en masse undskyldninger .. 

Men nu slapper jeg af og tager tingene som de kommer!

Det var lidt en wall of text, men tusinde tak hvis du faktisk er nået hertil ! 

   

xoxo Sennie

3 comments

 1. jeanette Henriksen says:

  Hejsa..

  Kunne gynækologen ikke fortælle dig hvorfor du har ondt?? Eller tjekkede hun kun om det var pco?? Jeg har tidligere haft nogle problemer med nogle vandcyster der sprang.. Det gjorde voldsomt ondt, men er helt ufarligt..

  Håber du er ved at få det bedre efter alt det du har været igennem. Husk at selvforkælelse er det bedste i verden.. <3

  Knus <3

  • Sennie says:

   Hai!
   Nej hun tjekkede kun æggestokkene og min livmoder og der så alt simpelthen så fint ud..

   Men smerten minder lidt om hvad jeg vil tro er forstoppelse (aldrig at jeg har haft det XD ) men ja.. Jeg leder stadig efter svar.. Men nu har jeg ikke været stresset i nogen tid og derfor heller ikke haft ondt, så tror sgu der er en form for sammenhæng ^^

   Og tusinde tak! Jeg prøver XD <3

   • jeanette Henriksen says:

    Stress kan gøre så mange ting, det er helt vildt.. Jeg får feks tinnitus når jeg bliver psykisk stresset.. Så det kan sagtens være stress. Det vigtige er at man lytter til sin krop <3

    Krammer <3

Skriv et svar