2018!

Christian og jeg, nytårsaften ! – ja jeg er blevet klippet! ;D


Godt nytår! – kan jeg stadig sige det her i midt/slut januar? 

Nå men som der nok er lagt mærke til, så har jeg været ganske stille herinde siden juleaften. 

Hvorfor? Fordi juleaften for mig ikke var den ønskede dejlige dag med familien, men det kommer vi til. 

Jeg har det rigtig svært i tiden og selvom jeg godt kan snakke om de svære ting, har jeg det med at snakke om dem når jeg har fået dem lidt på afstand. 

Jeg vil i 2018 prøve at gøre noget ud af at skrive i nuet, i stedet for at vente og så mp vi se hvordan det går! 

Den 23. december og egentligt også den 24. havde jeg det psykisk rigtig skidt, faktisk havde jeg det så skidt at jeg stort set ikke sov og faktisk havde lyst til at tage livet af mig selv, fordi det var nemmere.. nemmere for mig og egentligt alle omkring mig. 

Årsagerne er mange og følelsen af at have fået nok og egentligt ville jeg gerne bare have noget fred var noget der fyldte rigtig meget! Så meget at den mindste ting stadig sender mig tilbage dertil.

Men her sidder jeg endnu, for på en eller anden måde føler jeg lidt at det er uretfærdigt at jeg skal have det sådan, der er så mange ting jeg endnu ikke har oplevet og det vil jeg jo egentligt også gerne. 

Jeg er træt!

Træt fordi hver evig eneste dag er en kamp med mig selv og uanset udfaldet føler jeg stadig at jeg taber! 

En eller anden dag håber jeg at der er et lys forenden af tunnelen, men indtil da famler jeg rimelig meget i blinde. 

Nytåret

Jeg besluttede mig i 2016 at 2017 skulle være MIT år, det blev alt andet end det. 2017 var præget af negativitet på rigtig mange fronter, hvor den største nok var mine mave smerter. 

De har fulgt mig siden midt eller slut december ’16, med masser af undersøgelser, prøver, voldsomme smerter, masser af blod (fra de forkerte steder) og et par indlæggelser – alle uden resultat. 

Senere i dag, skal jeg på hospitalet for at få svarerne på en røntgen undersøgelse der blev lavet den 22. november. Umiddelbart er jeg 99,9% sikker på at de fortæller mig at der ikke var noget at se, til gengæld har jeg fundet ud af, at der er en rimelig stor chance for at min krop ikke længere (måske aldrig har kunnet) kan fungere hvis jeg indtager hvidløg. 

Om ikke andet så ved jeg mere senere.

  

Så alt i alt har mit liv været ret kaotisk det seneste stykke tid, egentligt er det ikke hemmeligt men det er heller ikke noget jeg går og råber op om. Dog havde jeg egentligt lovet mig selv at være fuldstændig ærlig på min blog, for jeg vil ikke være en af dem der kun viser et glansbillede af det liv jeg lever – jeg vil gerne vise ‘sandheden’. 

Jeg har så forfærdelig meget mere jeg gerne vil fortælle, men hvem gider læse en blog, på længde med en roman? XD 

Dog håber jeg at I får en forrygende dag!

  

xoxo Sennie

4 comments

 1. Lærke says:

  Godaften. Jeg er ked af læse at du har det så svært! Men dejligt at du er ærlig og har lyst til at skrive lidt om det 😊 håber du for en rigtig god aften og husker på at der er sikkert mange der vil blevet kede af det hvis du ikke var her mere ❤️

  • Sennie says:

   Tusinde tak Irene 💚 jeg er normalt ret åben, men har altid haft nemmere ved det hvis det var fordi folk spurgte ind til det ^^
   Ja det har du ret i, men lige i det øjeblik hvor det hele sortner, er det absolut ikke til at se – der er det helt modsat /;
   Du må også have en rigtig god aften! 💚

 2. LeahSephira says:

  Jeg håber de finder ud af hvad der er galt, og at de tjekker om der er andre fødevaregrupper der gør dig skade.

  Og så tænker jeg at dele et citat som jeg synes er så smukt, og så sandt i visse situationer:
  “You just keep living, until you are alive again”.

  <33

  • Sennie says:

   Det håber jeg virkelig også ! c: men er 99,9% sikker på hvidløget, men så er spørgsmålet bare om der er andet, så jeg krydser fingre! 🤞🏻

   Tusinde tak for det fine citat! Det vil jeg helt sikkert tage med mig c:

   – jeg ved godt at vi aldrig rigtig snakker sammen mere, men du skal alligevel vide at du faktisk tit er i mine tanker og håber at det går dig godt 💚

Skriv et svar