22. December – julekalender

Ved I godt at i dag er en helt speciel dag? Det er den 22. faktisk hver måned.. For helt kæreste fnidderi kan jeg ikke komme udenom sådan en dag som i dag, da Christian og jeg har månedsdag .. 2 år og 4 måneder ;D <3 

Det er utroligt hvor hurtigt tiden går, men det er lidt okay når det er med en person man ikke kan leve uden .. 

Ååh åh åh! Lad os kigge på dagens låge!


Med verdens fineste lille pinke sløjfe.. Den er jeg altså ret vild med ;D

Lågen gemte på en sort eyeliner blyant .. 

 

Hvilket virkelig er passende til den blyantspidser jeg fik den 20. ! 

Men den kunne jeg godt have fået et par dage tidligere! XD jeg har nemlig liiiige købt en ny sort.. Men om ikke andet så går der jo lang tid før jeg skal ud og have en ny nu.. Hvilket jeg er ret glad for.. 

Som jeg siger.. Sort eyeliner kan man aldrig have for mange af XD det er noget man altid kan bruge! 

Er I kommet i julestemning? 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar