3. søndag i #BloggerAdvent

Så nåede vi 3. søndag i #BloggerAdvent og jeg ved at jeg skal have læst/set de hvad de andre fik i sidste uge! 

Det har jeg nemlig ikke nået endnu, da jeg har haft en ret travl uge med julegave indkøb og alt sådan noget lidt stressende noget her lige op til jul. 

Jeg nåede at få brændt mit lys, faktisk lidt for langt ned XD men det er kun fordi jeg var nødt til at fjerne noget overskydende stearin (istedet for at smelte havde den lavet sådan et grimt overhæng).  

Nå men jeg har åbnet denne gave fra Marie

Og først blev jeg lidt forvirret da jeg så den..

Man kan faktisk se mere på billedet, end jeg kunne i virkeligheden XD 

Hallo? Jeg elsker chokolade! Og der er masser af det! 

Desværre kan man ikke se posen bag julemand og dame XD men nøøøøj det er lækkert! – og den glas lanterne! Jeg ELSKER den! Den er så fin, så fin! Jeg tør faktisk slet ikke love at den bliver pakket væk efter jul. XD 
Oh! Og Marie, jeg håber du læser med (det plejer du vist), den chokolade jeg fik 1. advent.. normalt er jeg ikke særlig vild med mørk chokolade XD men hold nu fast! Med havsalt og karamel spiller det altså rimelig godt! Så bliver lige nødt til at høre hvor den var fra? c: 

Lærke har fået åbnet sin adventsgave fra mig og her kan du se hvad hun har fået c:

Hvis du vil se hvad alle de andre der deltager i #BloggerAdvent, har fået kan du gøre det her eller fra Jeanettes blog, her hvor du faktisk også kan læse lidt om reglerne hvis du ønsker at deltage næste år. (Og det burde du! Det er virkelig sjovt!)

Jeg håber at I nyder jeres 3. søndag i advent! 

     

xoxo Sennie

10 comments

 1. Marie Samuelsen says:

  Haha undskyld at jeg forivret dig, men godt at du kunne se, hvad det var og ikke mindst er vild med den 😀 Hvis jeg havde den, kunne jeg også godt finde på at lade den stå fremme hele året.

  Den mørke chokolade er en jeg en gang fik med i en goodiebag fra Bogforum i November. Så jeg ved ikke så meget om det udover at mærket hedder organic chocolate and love, Der kom kun egn sider frem da jeg søgte på det, men da jeg søgte sider på dansk sprog, kom der rent faktisk nogle forhandlere med det, så du kan prøve dig frem 😀

  kram

 2. Mie says:

  Sikke en fin gave. Jeg er også vild med lanternen, og de skønne chokolader 😀 <3
  Du er heldig 😀

  Håber du havde en skøn dag igår.
  PS. Hvor skal vi åbne mange gaver på næste søndag d. 24 med både adventsgave og julegaver 😉

  Juleknus fra Mie, Mizzepii.dk

  • Sennie says:

   Det er det virkelig ;D hehe jeg føler mig sgu også lidt heldig!

   Jeg havde en fin dag ^^ jeg ligger syg og kæresten tog hjem igår, så den kunne have været bedre ..
   Njae, jeg mangler mine gaver fra min svigerfamilie, har desværre ikke nået at være sammen med den inden jul /; så får dem først efter jul c: men jo ellers skal vi da åbne mange gaver o;

   Håber også at du havde en skøn dag igår!

Skriv et svar