3. Søndag i #BloggerAdvent

Så nåede vi 3. søndag i #BloggerAdvent. Jeg kan altså slet ikke forstå at vi allerede snart er igennem december! Og jeg ligger stadig syg, langt fra så slemt som det har været men stadig så nu sidder vi, 3. søndag i advent, den 16. december og jeg har stadig ikke fået taget mit julebillede. Lidt dårlig samvittighed ja. Men det skal nok komme! Om det så først bliver juleaften, det skal op!

Nå men vi skal vel til det, det handler om, for jeg har stadig 2 (faktisk 3) gaver fra Camilla og en af dem skal jo åbnes i dag!

Med det samme jeg åbnede posen tænkte jeg, hey! Det her har jeg da set før. XD

Faktisk har jeg ikke været særligt stresset her i december, hvilket jeg plejer at være, men det er begyndt at komme. Jeg har stadig en del julegaver jeg skal have købt gerne inden fredag – og så er det bare ikke særlig fedt at jeg igår formåede at ødelægge min tå, da jeg skulle sætte mig på gulvet. Seriøst sådan noget sker kun for mig XD

Så selvom denne gave minder mere om den fra 1. Søndag i advent, så er den faktisk rigtig kærkomment! Mælkechokoladen er egentlig ret lækker og ja pebernødder! Og denne ansigtsmaske overlevede turen! Så den skal i hvert fald prøves.

Tusinde tak for den fine gave, Camilla! ❤️

Jeg er nu mega spændt på min sidste gave, specielt fordi det er en dobbelt gave.. Uuuuh!

Så har Olivia åbnet sin pakke fra mig, hvor jeg i sidste uge fandt ud af at jeg havde fucket lidt op med kortene, så kortet fra sidste uge og denne uge passede til sidste uges gave. Oh well der er ikke så meget at gøre ved det. Du kan se her hvad hun har fået. Måske du stadig kan se hendes stories på hendes instagram.

Kunne du tænke dig at se hvad alle de andre har fået, kan du klikke her og finde alle deltagerne til dette års #BloggerAdvent.

Endnu en tak til Jeanette for at have fundet på #BloggerAdvent som er med til at forsøde december måned en god del! – hvis du blogger så skal du seriøst lige overveje at være med næste år!

Jeg håber at I nyder jeres søndag mere end mig, hehe.

xoxo Sennie

3 comments

Skriv et svar