4. Søndag i #BloggerAdvent

Så nåede vi det! 4. søndag i #BloggerAdvent og juleaften! 

Jeg har i dag åbnet min aller sidste adventsgave i år! 


I gaven var der en æske og et par smartphone venlige vanter!


Jeg kan afsløre nu at vanterne er afprøvet og de virker desværre ikke helt hver gang XD meeen hold nu fast det er altså dejligt alligevel! Jeg går altid med fingerløse ‘vanter’ for netop at kunne bruge min mobil XD så det er altså virkelig rart at kunne have varme hænder ! 

Nååå, men I skal da lige se hvad der var i æsken:


Julestokke – jeg er kæmpe fan! XD 

Kakao pulver til varmt kakao, tror at I har fundet ud af at jeg eeeeelsker varm kakao! XD hehe 

Lys til min lanterne som jeg fik 3. søndag i advent.. 

og en masse te! Selvom jeg ikke rigtig drikker te mere, så må jeg indrømme at den der jule te som jeg har fået et par stykker af, dufter ret godt, så det kunne altså godt være at jeg lige kunne overtales til at prøve den. 

Tusinde tak for alle gaverne Marie! Du har virkelig gjort det godt! ;D 

Hvis du vil se min sidste gave til Lærke, kan du gøre det her ;D 

Kunne du tænke dig at se hvad alle de andre har fået, kan du gøre det her eller hos Jeanette, lige her

Jeg vil gerne sige et kæmpe stort tak til Jeanette for igen i år at afholde #BloggerAdvent! Det har været rigtig sjovt og er ret sikker på at jeg skal være med igen næste år! 

Jeg håber at I alle har nydt jeres søndage, jeres gaver og ikke mindst at følge med i det hele! ;D 

Må I alle have en rigtig glædelig jul!

    

xoxo Sennie

6 comments

 1. Lærke says:

  Rigtig gode gaver du har fået 😊 og mega smart med sådan en lille flot kasse med lækkert ting.

  Du har virkelig været en rigtig god nisse for mig så tak skal du have for alle de lækker ting

  God jul til dig ❤️

 2. Simone says:

  Sikke nogle fine ting du fik i bloggeradvent pakke
  🙂
  Det kommer virkelig bag på mig, at jeg ikke er snublet over din blog noget før. Kan se du har indlæg helt tilbage fra 2014 ^^” Så det er da bare mig der er for langsom. Jeg vil da komme tilbage og lure herinde en anden gang nu hvor jeg har fundet din fine blog 🙂

  Simone
  Microcut.dk

  • Sennie says:

   Helt bestemt ;D
   Sådan er det, det er en lille blog jeg har ^^ bloggen har faktisk eksisteret og været aktiv siden 2009 c: men er glad for at høre at du ønsker at komme igen 💚

Skriv et svar