8. December – julekalender

Bum! Så kom dagen! Arrrgh men jeg vil ikke hjem /; Men det skal jeg! 

Jeg har nemlig sendt mine forældre på weekend ophold i ja weekenden XD så jeg er nødt til at være hjemme for at passe på Leo (jeg har vidst ikke fortalt at jeg har fået hund!) – men hvis I følger med på min Instagram så ved I det selvfølgelig allerede .. 

Jeg tror jeg ser stjerner! Her er dagens låge! 


Okay okay! Jeg skal nok lade være med at lave jokes! 

Christian er faktisk begyndt at drille mig med at jeg laver dad jokes.. Og det er ikke særlig fedt når man er kvinde og når dad jokes er åndssvage .. Hm.. 

Nå men bag stjerne lågen var der endnu en fantastisk flot øjenskygge palet! Og selvom jeg var vild med den anden, så tager den her altså kagen! For satan! 

Jeg er KÆMPE fan af brune farver når det kommer til øjenskygge! De kan altså bare et eller andet når de kommer på mit fjæs! ;D  


Men som med den anden, så er den altså ikke testet eller afprøvet endnu! Men jeg håber virkelig at pigmenten er god! 

Det eneste minus ved denne palet er at der er glimmer i dem ALLE.. Jeg har intet imod glimmer, men det er rart at kunne skifte lidt så det ikke glimter alt for meget – men så er det jo godt at man kan bruge den sammen med noget af alt det andet man har XD ..

  

xoxo Sennie

Skriv et svar