Blandede følelser..

 Det er med blandede følelser at jeg skriver dette blog indlæg.. 

Det er jo ikke fordi jeg har været så forfærdelig aktiv her på det seneste, men det er der egentligt en meget god grund til..  

Jeg har været rigtig stresset over mit liv! Egentligt er denne blog også ret grænseoverskridende for mig.. For selvom jeg deler ud af mit liv på mere eller mindre godt og ondt, så er det ikke fordi jeg decideret er gået i dybden med det..

Jeg tror jeg før, sådan rigtig kort, har fået fortalt at jeg har en depression og angsten har jeg været indover.. Men jeg har aldrig rigtig sat mig ned og fortalt hvordan det egentligt er.. 

De sidste par uger har jeg skrevet hvad der kommer til at svare til en masse blog indlæg omkring mit liv, min historie.. De skal nok komme på et tidspunkt, men det bliver først når jeg er færdig med at skrive det hele og når jeg føler mig rigtig klar .. 

Nå men de blandede følelser bunder i, at jeg har det svært og derfor endte med en samtale hos min sagsbehandler.. Hun er rigtig forstående, hvilket er super dejligt! 

Jeg har alt for mange bolde i luften hele tiden og det har resulteret i stress, så min sagsbehandler valgte igår at afbryde mit praktikforløb .. 

Det er både med glæde men også lidt sorg.. For jeg er klar til at komme videre med noget der har relevans for mig og mit liv, men samtidig er det også lidt trist fordi selve arbejdspladsen og kollegaerne var rigtig god/gode, men arbejdet var ikke mig.. Det er lidt et nederlag at skulle opgive, men sommetider er man bare nødt til at tænke på sig selv.. Noget jeg har rigtig svært ved! 

Nu skal jeg bare have ro og finde mig selv igen! Det værste er nemlig når man laver noget og ender med at glemme sig selv i processen! 

Jeg håber at I alle nyder denne dejlige dag! 

 

xoxo Sennie

Skriv et svar