Center for mestring imorgen!

Helt ærligt ikke, så er klokken, jeg skulle være gået i seng for længe siden! Men jeg kan bare ikke.. jeg er simpelthen elendig til at gå i seng også selvom jeg kunne stå op og være ved at falde i søvn..

Ikke desto mindre, så havde det nu været rart at jeg kunne have sovet nu, så jeg var udhvilet til imorgen. 

Det er nemlig en stor dag imorgen, hvor jeg skal starte i center for mestring – i noget der hedder ‘unge gruppen’. Er jeg spændt, nervøs? Yus! Det er helt vildt.. jeg skal pludselig ud og være sammen med andre mennesker i næsten 3 timer o; !! 

Jeg er ikke så god til mennesker, (der kommer en blog om det i min: ’10 ting om mig’) så det alene bliver en udfordring.. men jeg håber på det bedste og krydser fingre ! 

Håber at I alle sover trygt og godt! Må hellere se om jeg ikke kan finde et eller andet herre kedeligt at glo på som kan få mig til at falde i søvn .. 

    

xoxo Sennie

Skriv et svar