Da farmor og farfar kom på besøg..

Nøøj! Jeg har gået hele ugen og tænkt på hvordan jeg skulle skrive dette indlæg.. Hvilket også er derfor jeg har været så stille.. 

Det er nu en uge siden min farmor og farfar kom på besøg.. 

Her vil de fleste tænke; ja og hvad så? Mine bedsteforældre besøger også mig tit? 

Men så simpelt er det ikke, da min farfar gik bort den 27. april 1998 (på min fætters fødselsdag og ja dagen før min) og min farmor den 14. februar 2008.. 

 

farmor,farfar,sennie,1,år,fødselsdag,billede,bryllupsbillede,gammelt,besøg,

farmor & farfars bryllupsbillede. Farfar og mig til min mors 30 års fødselsdag


Det er ikke første gang min farmor har været forbi og sige hej, men det er første gang hun har taget min farfar med.. 

Selvfølgelig sover jeg, men da jeg er en ‘lucid dreamer‘ (- du kan læse lidt om hvad det er her.) så føles det anderledes.. Vi sidder i stuen og der er en masse mennesker jeg ikke er helt klar over hvem er.. Christian er der, selvfølgelig farmor og farfar, men jeg er lidt i tvivl om mine forældre .. 

Mens jeg er i denne drøm, siger jeg til Christian at han er heldig at få lov til at møde min farfar, da jeg næsten ikke selv kan huske ham.. Der sker en masse og jeg kan huske at min farmor snakker til mig, men ikke hvad hun sagde.. 

Jeg vågner dog, da min farfar begynder at sige noget.. Generelt set tror jeg at det er fordi jeg ikke kan huske hans stemme.. 

Jeg er på intet tidspunkt i tvivl om at jeg sover og at dette ikke er virkelighed.. Men det føltes så virkeligt at jeg alligevel tror på at de faktisk var der.. 

Og jeg er sikker på at farmor ville gøre mig opmærksom på hendes dødsdato to dage senere, så hun ved at hun ikke er glemt.. 

Har du nogensinde oplevet noget du ikke har kunnet forklare? 

 

xoxo Sennie

Skriv et svar