Dag 19

20140627-172345-62625279.jpg

Jeg kunne have spurgt flere..
Men jeg har valgt de 3 venner som har kendt mig længst tid eller som jeg har brugt mest tid med..
Det var lidt meningen at jeg ville fortælle hvor langtid vi har kendt hinanden, men det har de jo klaret så fint selv .. Så nu er der ikke andet at sige end: Sennie, hvad siger dine venner om dig?

Calle :

Sennie er en nar. Så er det sagt… Nej? Godt så – det var jo blot en bette prøve.

Nu har jeg jo efterhånden kendt Sennie i en hel del år. Jeg mødte hende første gang i november 2008 – men havde snakket med hende online allerede en del år siden.

Sennie er et fantastisk (nørdet) menneske. Det er nærmest lige gyldigt hvad tidspunkt på dagen at man skriver/ringer, så tager hun den. Så længe at det ikke er før eftermiddag.
Trofast, hjælpsom og gevaldig rar at sidde og snakke med. Det er begrænset hvor mange mennesker som at jeg kan holde ud at høre på i mere end et par minutter af gangen – men Sennie kan jeg sagtens sidde og nørde med hele natten.

Summa sumarum, en skøn og herlig pige med hjertet det rette sted.

Martin :

Sennie har jeg kendt siden… ja før mange år siden.

Hun besidder mange egenskaber, bla. tre der især skinner igennem i form af, humor(latter og sikkert ofte af hendes egne jokes endda), positiv udadvendt adfær og når man lærer hende nok at kende, så kommer hendes gode empati frem.
– Eller den er der jo hele tiden, men I ved hvor jeg vil hen.

Hun er en pige man altid kan stole på.

Hun er en awesome nørd, der elsker at bruge sin pc. (Mac, so you be the judge)

Og som en anden person også skrev, så er det også de færreste jeg kan holde ud at have samtale med i længere tid af gangen, men med Sennie, lægger man ikke mærke til tiden, man hygger sig bare.

All in all, et skide godt eksemplar af hvad en ven skal være og indeholde.

Bella :

Når man bliver bedt om at skrive om nogle, selv en ven, har jeg det altid svært. Skal jeg nævne hendes dejlige humør og hvordan hun er dejlig at joke med. Eller tale om hendes store hjerte for dyr. (Bare ikke edderkopper tihi fnis).

Selv om at jeg kun har mødt Sennie 2 gange irl, tror jeg at vi har brugt flere hundrede time på at snakke sammen. Og vi er stadig ikke blevet trætte af hinanden endnu. Jeg er i hvertfald ikke, for med hende kan man altid finde noget at tale om og det sætter jeg pris på.

Sennie er en person man kan regne med, når men har det svært og har brug for at tale om ting. Eller hvis man har brug for en, der kan tage ens tanker fra de svære ting, man helst vil glemme lidt. Man kan altid regne med at hun er ærlig over for en. Og at hun holder din fortrolighed.

Hun er min darling og det forbliver hun <3 ________________________________________________________________ Jeg har de bedste venner i verden! Folk der har været der i både tykt og tyndt! <3 xoxo Sennie

Skriv et svar