Dag 28


Jeg er jo fra en tid hvor billeder ikke blev taget med digital kameraer eller smartphones.. 

– Når man siger det, lyder man jo ufattelig gammel o___o men jeg bliver altså kun 24 her den 28. april .. ^^ 

Nå men de billeder der blev taget af mig som barn, var på sådan en fin rulle, som man så skulle have fremkaldt.. Det betyder også at de børnebilleder jeg har digitalt, enten er billeder af billeder eller de der få gange jeg har fået mig nosset sammen til at scanne dem ind.. 

Jeg har ingen idé om hvor eller hvornår det er taget.. Men jeg er rigtig sikker på at jeg er ked af det fordi jeg har slået mit knæ.. 

Men af alle de billeder jeg kunne have valgt, hvorfor så lige det her? 

– Jo ser du.. Det ved jeg ikke? 

Ej jeg er vild med det billede, fordi alt bare passer sammen, den hvide kjole og de hvide sandaler, de pinke strømer, polkaprikkerne og så den pinke sut.. 

Det skulle enten være det, eller et af de tre her: 

1. Jeg har altid været rigtig glad for at synge også selvom det lyder forfærdeligt! Og så synes jeg egentligt at det er et godt billede.. 

2. Dét er bare sjovt! Og jeg ved faktisk ikke hvad der er sjovest.. At jeg sidder i min højstol og sover eller det ‘legetøj’ jeg nok har leget med liiige inden jeg faldt i søvn.. XD 

3. Det er egentligt også ret humoristisk.. Og så ser jeg bare badass ud! 

Nå meningen var at jeg bare skulle dele et enkelt barndoms billede, men det blev så til fire XD Kunsten var egentligt at finde et godt billede hvor jeg ikke har brækket min arm, det har jeg vidst på de 3 sidste billeder.. Men ehm.. Den historie må vi lige tage en anden god gang!

xoxo Sennie 

Skriv et svar