Dag 30

 

Først og fremmest vil jeg sige at denne challenge har været længe undervejs.. Da jeg for et år siden lavede den, var det egentligt bare for at have lidt at smide op på min blog, nu og da, hvis jeg ikke havde noget at skrive om.. 

Det har været det mest udfordrende jeg nogen sinde har jeg her.. Men bestemt på den gode måde! For jeg havde egentligt prøvet at besvare spørgsmålene lidt, da jeg sad og fandt på dem.. Men man ændrer sig jo og da det endelig kom til stykket var jeg nødt til at blive lidt opfindsom.. 

Jeg håber bestemt at jeg en dag finder på nogle nye, så jeg kan gøre det igen! Dog lidt oftere end at få en 30 Day blog challenge til at vare et helt år! 

Nå, men til det, det skal handle om.. Jeg har nemlig snydt lidt.. For da det er et år siden jeg skulle have lavet den, har jeg valgt at tage 3 billeder .. 

Altså man kan sige at jeg har ændret min hårfarve XD og frisure .. Men jeg har også ændret mig meget på det personlige plan.. 

På det første billede, sidder jeg inde i vores stue efter min sidste operation .. Dengang jeg knækkede psykisk .. Og det har egentligt varet indtil det nye billede, hvor jeg har fået det bedre og faktisk har fået mod på livet og ikke vil lade mig slå ud! 

Jeg kunne skrive en roman om alt det der er sket igennem de sidste to år meeeeen det bliver nok lidt tørt at læse i længden .. Såe jeg tror jeg slutter den her ;D 

xoxo Sennie

Skriv et svar