Dag 9

20140513-201407.jpg

Favorit youtuber? Puha der er da et par stykker.. Lad os tage dem jeg følger mest! I vilkårlig rækkefølge selvfølgelig!

1. Jamie’s World
– 17-årig pige fra New Zealand, der laver de sjoveste videoer hvor hun ofte ‘udstiller’ sig selv på en måde der kan få en til at krumme tæer mens man tuder af grin.. Jeg synes at hun er super hyggelig at se på, ikke mindst fordi mange at de videoer hun laver giver mening for mange mennesker..
Hvis du ønsker et godt grin, så er Jamie’s World kanalen du skal forbi!

2. Instalok
– 3 unge knægte, jeg ved ikke hvor de er fra. De laver hovedsageligt League of Legends sange. Der er imo (in my opinion) rigtig mange gode sange! Men det er selvfølgelig smag og behag..
Er League of Legends sange noget for dig, så smut forbi Instalok,

3. Eiqu Miller
– En ung man på 22 år fra min hjem egn c: tidligere skole kammerat, hvordan kan man ikke støtte ham i denne situation ? Når det så er sagt så har han talent, han skriver sine egne sange/rap tekster med enten nyt og hjemmelavet musik eller som cover numre. Derudover så kan Eiqu finde ud af at underholde folk, han er ikke bange for at blive grint af og gør selv en del for det, om det er en ask me video hvor han smadre rå æg i hovedet på sig selv, eller laver underlige ting i sine musik videoer.
Så er du til seriøs rap med god humor og underholdning imellem, så skal du helt klart smutte forbi Eiqu Miller!

4. JennaMarbles
– hvis min hukommelse ikke fejler helt så er hun en 24-årig ung kvinde fra USA. Hun er en kvinde der også sætter sin lid til at underholde folket. Det er både med diverse udfordringer, ask me videoer, videoer med hendes to hunde Marbles og Kermit som også er en stor del af hendes youtube kanal. Derudover så synes jeg at hun er fandens lækker! Så hvis du vil have dig et godt grin og samtidig kigge på en pæn pige så skal du forbi JennaMarbles!

5. Protatomonster
– Paw er værten på denne kanal, der får tilsendt en masse videoer af mennesker der har lavet et fedt play i League of Legends, her er der vidst ham selv og et par stykker mere der kigger videoerne igennem og finder de 5 bedste klip som man så får lov til at se i deres Weekly top 5 plays med et ekstra bonus klip. Så er du LoL fan er denne Youtuber et kig værd hvis du ikke allerede har stødt på den.

Jeg har ikke kunnet finde linksene til deres kanaler uden at skulle vælge en video. MEN! Du kan altid kopiere navnet og selv søge på Youtube dét er heldigvis ikke så svært d;

//Sennie

Skriv et svar