December, #bloggeradvent og manglende indlæg/gaver

Hold nu fast en lang titel! Og ikke mindst et længe ventet indlæg! 

Det er sådan, at jeg som tidligere skrevet er med i Jeanettes#BloggerAdvent! Hvor jeg har sendt 4 advents gaver til Mie (tjek hendes blog og se hvad hun har fået) og Nynne skulle sende til mig.. Men jeg har endnu ikke modtaget mine gaver .. Øv øv .. Vi har snakket frem og tilbage og hun skrev at hun ville prøve at sende nogle nye .. – de er heller ikke dukket op.. 

Derfor har jeg været rigtig stille på bloggen, selvom jeg faktisk har en masse indlæg der skulle have været oppe .. De kommer op i dag og de næste par dage!

Men jeg snyder altså lidt! For de kommer op på deres respektive dage, da det er sådan jeg helst vil have det.. 

Nu kender I grunden.. Jeg ved at flere har været herinde og kigge, så det er altså ikke fordi I har overset noget.. Der har bare været for mange ting.. c: 

Hvorfor kommer de op nu? 

– det gør de fordi der sidder 3 fantastiske kvinder som har været så ualmindeligt søde! De har simpelthen sendt mig gaver for at jeg kunne få en god oplevelse med #BloggerAdvent og derfor vil jeg gerne sige tusinde tak for de fine gaver fra de 3 dejlige damer; Mie, Jeanette og Stine.

Kig endelig ind forbi deres blogge! 

  

xoxo Sennie

One comment

  1. Mie says:

    Hvor er du sød.
    Jeg glæder mig til at følge med i nu hvilke gaver du får 🙂
    Alle skal have en god oplevelse med #Bloggeradvent og det skal du selvfølgelig også have 🙂 <3

Skriv et svar