December Challenge #13

  

Det her er ved at blive en dårlig vane! 

Ej men i går, 3. søndag i advent var bare ikke min dag! 

Har jo været hos kæresten i Odense og var selvfølgelig nødt til at tage hjem igår for at komme tilbage til hverdagen .. 

Jeg tager altid toget direkte til Herning for at komme hjem.. For det der med at skulle skifte tog og sådan, er bare ikke mig – jeg bliver altid super nervøs for om jeg kan nå det og om det nu er det rigtige tog osv. og når det sker, tager angsten altid fat og så kan jeg slet ikke finde ud af noget .. 

Men igår, da jeg sad i toget, siger de over højtalerne at der er problemer med signalet mellem Vejle og Herning.. Så os i de to vogne til Herning/Struer skulle stå af i Fredericia og over i de resterende vogne til Vejle og så med togbus videre.. Aaaaah! 

Der var kaos og det var bare forfærdeligt! 

Specielt da vi så ankommer til Vejle og endelig får fundet de her busser, så begynder pladserne at slippe op.. Og så kommer den her fede kælling kraftedme, “flyt jer! Jeg skal ind!”

Nøøj! Der var min tålmodighed godt nok nået.. Så vi var et par stykker der bad hende om at slappe af.. 

“Jamen jeg skal til Herning!” – jaja.. Det skal vi andre sgu også.. Bah! Ej men jeg kan slet ikke tage det! 

Men jeg kom hjem ! Turen gik som sådan okaaay, takket være denne unge knægt fra Fyn der selv skulle til Herning.. Jeg fik aldrig hans navn, men hvis du i de blå trænings bukser med den neon gule sportstaske, nogensinde skulle komme herind forbi, så vil jeg bare lige sige tak c; 

Nu sidder jeg så med følelsen af at have smidt penge væk.. Selvom pladsbilletten kun koster 30,- så ville jeg da godt have sparet dem, hvis de i billetautomaten havde informeret mig herom.. Øv altså! 

Nå! Men vi er jo stadig lidt bagud med de advents lys..  

 
Selve pynten er blevet lidt mindre siden sidst, men sådan er det med små pilfingre ;D (mine forældre har haft tvillingerne i weekenden) hehe 

Og tja så lovede jeg jo i lørdags at jeg ville tage et billede af de gaver vi har fået købt! Det ser egentligt ikke ud af så meget, men vi mangler også nogle stykker.. Men det går nok! Om ikke andet så er det fine billede her!  

 
Hvad lavede du igår, 3. søndag i advent? 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar