December Challenge #20

  

Som sagt! Så var Christian og jeg i biografen igår.. Arrrrrgh! 

Seriøst en god måde at tilbringe 4. søndag i advent.. ;D 

Det var faktisk vores første tur i biografen sammen og jeg tror ikke vi kunne have valgt en bedre film ! 

  

Jeg var slemt skuffet over at det var 3D, mest af alt fordi det var meget forstyrrende.. Det gav en rigtig god dybde i universet, men det var ikke så overvældende at det ikke var noget jeg kunne have undværet.. 

Jeg havde rigtig store forventninger til filmen og jeg vil ikke sige at jeg blev skuffet som sådan, men der var nogle ting der virkede lidt tamt.. 

   

    
……………..SPOILER ALERT!!……………..

 

Vi får lov til at gense Prinsesse Leia og Han Solo, hvilket jeg synes var rigtig godt! Det var noget der bragte en lille tåre hos mig.. Det var virkelig fantastisk ! 

Men da Han Solo møder Kylo Ren for at hjælpe ham tilbage til lyset og han selvfølgelig vælger mørket og derefter dræber Han Solo.. Nøøøøj det gjorde ondt! Jeg var godt klar over at det ville ske meen man havde vel lov at håbe .. Hehe 

Det skal lige siges at Adam Driver (Kylo Ren) spillede rollen suverænt! Personligt kender jeg ham kun som ham den lidt underlige starut fra HBO serien Girls.. Så det var bestemt glædeligt at se ham i en anden rolle.. 

Nej det der ødelagde filmen for mig, var scenen hvor Rey (vores egentlige hovedperson) møder Kylo Ren og de har en kamp.. Rey bliver ikke ramt én eneste gang eller slået ud – absolut intet .. Hendes rolle var den ultimative helt(inde) og det irriterer mig.. 

Jeg er godt klar over at hun er meget stærkere end ham, men havde det været nogle af de andre forfattere eller instruktører, tvivler jeg stærkt på at hun havde været uden en eneste skramme.. 

Meeen alt i alt var det alligevel en fed film .. Følelsen af at universet selvfølgelig havde fået helt nyt liv og det var en anden film med Star Wars i mente, så kunne man alligevel godt føle det gamle univers.. Og dét synes jeg var rigtig vigtigt! 

    

    
…………..SPOILER ALERT END……………


Og så var det en lækker måde at afslutte dagen på! Vi kom nemlig hjem til risengrød ;D 

  
Så dufter det altså bare af jul! ;D 

   

Har du været inde og se den nye Star Wars film? Eller hvad synes du om Star Wars universet generelt? 

   

xoxo Sennie

Skriv et svar