December Challenge #25

  
Arrh! JULEGAVER!! 

Skal vi bare lige lave det som en liste? 

  • Armbånd fra Maanesten
  • Træningstøj
  • Hugo Boss parfume med neglelak 
  • Hjemmemalede fyrfadsstager
  • Nilensjord børste/pensel?
  • Garmin Vívosmart HR aktivitets ur
  • Armbåndsholder til mobil
  • ‘Ivrig’ Vandglas fra ikea

Vandglassene har jeg så faktisk ikke fået endnu, da der var nogle der havde glemt min gave ! Og så fortalte Christian at han også har en gave fra sin farmor og farfar c: iiih ! 

Men alt i alt synes jeg at jeg har været utrolig heldig! Endnu engang har folk formået at give mig stortset alt det jeg ønsker mig! Det er satme dejligt at have en familie og svigerfamilie der forkæler en sådan ! ;D 

Nok om gaver! 

Selve juleaften, jamen den fortalte jeg vel egentligt om igår? Jeg har lyst til at sige at den var stille og rolig, meen det ville være lyv.. Med 3 børn omkring 2 års alderen, jeg siger jer! Der er larm XD og når den ældste også gerne vil have opmærksomhed, så er man jo nødt til at larme lidt med de små for at få det.. 

Men det var da hyggeligt! 

Og selvom jeg elsker min familie, så glæder jec mig nu til næste år, hvor vi ikke er halvt så mange XD 

Denne blog kommer også rigtig sent op da jeg stortset har sovet hele dagen.. Jeg har en forfærdelig hovedpine og generelt føles det som om jeg har tømmermænd.. 

Nå ! Hvordan var din juleaften? Og har du fået nogle gode gaver? ;D 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar