December Challenge #26

  

Juledagene? Jamen der skal faktisk ikke ske det store.. Eller der skal faktisk ikke ske noget før den 28. hvor jeg vender næsen mod Christian og Odense ;D 

Hvor jeg skal holde nytårsaften, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til! 

Vi skal have lavet noget lækkert mad! Og så skal vi ellers hygge os, bare ham og jeg.. Det gjorde vi også sidste år, men som det ser ud lige nu, tror jeg at vi måske har hele huset for os selv.. Det havde vi ikke sidste år.. Det andet par som også bor der, var hjemme sidste år.. Men holde nytår sammen? Næh nej, de lukkede sig inde på hans værelse og så, så vi dem faktisk kun da de var nede for at hente mad.. 

Det var virkelig akavet .. Så det er noget jeg glæder mig til IKKE sker igen! ;D 

Nå, hvad skal du bruge juledagene på? ;D Måske en masse julefrokoster? 

  

xoxo Sennie 

Skriv et svar