December Challenge #29

  

Meningen var i dag at jeg skulle fortælle om det nye år, men jeg rykker lige dagene et hak! 

Det er nemlig gået op for mig at jeg er kommet lidt i modvind efter min blog den 26. (Hvis du ikke allerede har læst den, så kan du gøre det her)

Et eller andet sted, synes jeg ikke at det burde være nødvendigt for mig, at skulle skrive denne blog for at forsvare mig selv.. 

Det er trods alt min hjemmeside og mit frirum hvor jeg kan skrive lige hvad der passer mig.. Jeg er ikke kæmpe tilhænger af censur, meeen jeg er menneske nok til at vide hvornår noget er passende og upassende.. 

Når alt det er sagt, så føler jeg alligevel at jeg er nødt til at forklare mig! 

Jeg har nemlig kunne forstå på folk som ikke kender mig særlig godt, at der er blevet lagt vægt på noget helt særligt! 

Nemlig at det skulle være et problem for mig, at det andet par i huset, IKKE ville holde nytårsaften med min kæreste og jeg sidste år..
Okay, der er mange ting som jeg ikke har skrevet, mest af alt fordi jeg ikke føler at det har været relevant for mit budskab og fordi jeg ikke har brug for at hænge folk ud eller noget.. Det kommer der jo alligevel intet godt ud af.. 

Derfor var det afsnit om det andet par også ultra kort, da hele meningen med den tekst var at det for mig var akavet.. Intet mere, intet mindre.. 

Jeg har måske formuleret mig (som jeg plejer) på en måde der for nogen virker negativ.. Det er jeg selvfølgelig ked af, men det er nu engang sådan jeg snakker.. 

Nå det korte og det lange i det her er, NEJ vi havde ikke snakket om at holde nytår sammen. – det var noget jeg tog som en selvfølge når man bor sammen.. 

Sådan er virkeligheden, her i hvert fald, ikke og det er så hvad det er .. 

De må gøre som det lyster dem.. Det skal jeg ikke blande mig i.. Det var heller ikke noget problem .. 

MEN det ændrer altså ikke på min pointe! Jeg synes at det var akavet .. Og sådan er det.. 

Og med alt det her sagt, så håber jeg at folk der læser med og som synes at jeg var forkert på den, fordi de gerne ville være alene og så det som mit problem lærer at læse hvad der står og ikke viderfortolker .. 

Om ikk andet, så håber jeg at I har en rigtig dejlig dag! 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar