December Challenge #5

  

Årh, jule-traditioner og så personlige! 

Jamen jeg er jo et traditions menneske, jeg er ikke særlig god til forandringer og vil egentligt helst at alt er som det altid har været XD .. 

Skal vi tage det lidt slavisk? 

Pynte juletræ omkring den 22 eller 23 december og gerne med masser af julemusik!.. 

Og når vi når til juleaften så begynder vi ret tidligt med maden.. Hvor kvinder og børn (i min familie) så tager til gudstjeneste og mændene (specielt min far og min mormors mand) bliver hjemme og laver waldorfsalat.. 

Så kommer vi hjem og snakker lidt inden vi sætter os til bordet og sjovt nok spiser.. Og når vi alle er så mætte at vi kunne trille væk fra bordet, venter vi gerne lidt med ris a’la manden hehe.. 

Og ris a’la manden er blevet svær for mig! XD jeg har altid været den yngste og derfor næsten altid fået mandelgaven XD super snyd! Men ja.. 

Men nu er der altså 4 børn og jeg er ikke en af dem ! Hehe 

Nå men herefter synger vi gerne julesange mens vi danser om juletræet.. Hvilket plejer at være ret så hyggeligt.. 

Så finder vi en som overtales til at dele pakker ud! Nogle pakker deres pakker ud med det samme de får dem og så er der os andre som vælger at vente og se hvad de andre får først .. Hehe 

Til sidst sidder vi med kaffe, julekager og en fin slikskål og hygger og snakker om alt mellem himmel og jord.. 

– det skal lige siges at klokken gerne når de 11-1 stykker om aften/natten før vi er færdige ! 

Og så er det senge tid! 

For mig er det vigtigt at det forløber sådan, for sådan har det altid været! Og det har altid været meget passende med tiden osv. Så jeg håber bestemt at det også bliver sådan i år.. Men med små børn går det nok hen og bliver lidt svært.. 

Årh meget tekst! XD hehe 

Nå har du nogle juletraditioner? Det behøver selvfølgelig ikke at være hele dagen og aftenen der er en tradition, det kan også godt bare være en ting du godt kan lide som I plejer at gøre c; så send mig endelig en kommentar ;D 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar