December Challenge #7

  

Selvom dagene blev byttet lidt rundt, så skal I altså ikke snydes for hvad der skulle være gårsdagens indlæg..  

Julen dengang og nu

Jamen årh ha! Julen dengang har jeg jo været ret meget igennem mht. traditioner og hvad vi laver og sådan.. Det er jo ikke rigtig noget vi har ændret på i løbet af årerne .. 

Så den største forandring er jo nok at vi er blevet voksne og at mine brødre nu med deres kone/kæreste har fået børn.. 

Derfor får I da lige lov til at tage med en tur tilbage i tiden.. Så langt tilbage at jeg ikke kan huske at dette billede er blevet taget ;D 

 
Jeg har valgt at sætte billedet ind i dens originale scanning.. På min instagram har jeg prøvet at forbedre billedet så godt jeg kunne, men synes nu alligevel at den originale version er bedre! Skulle du være nysgerrig kan du se den her.. 

Jeg har af gode grunde ikke nogen billeder fra i år, men skal nok få taget et par stykker til sammenligning! Derudover har jeg haft nogle problemer med at finde billeder fra de tidligere år, mest af alt fordi der højest sandsynligt ikke har været taget særligt mange .. Hehe 

Har din jul forandret sig fra du var barn og til i dag? Så vil jeg vildt gerne høre om det ;D så smid endelig en kommentar eller to! 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar