December Challenge #9

  

Arrrgh! Det her indlæg kommer op aaaalt for sent /; en HEL dag for sent faktisk! 

Hvilket er fordi igår var lidt hektisk med julegave indkøb og et knæ der ikke helt ville som jeg ville .. Idag har også været en lang dag og imorgen bliver også lidt stressende ^^ der er så mange ting jeg skal nå.. MEN jeg lover at jeg nok lige skal få det indhentet!

Nå til dét, det handler om! 

Åh åh åh! Gaven man ikke skal give mig?? 

Puha det ved jeg sgu ikke helt.. Jeg tror ikke at der decideret er nogen gave man ikke skal give mig, da jeg som regel bliver glad og taknemlig for alt XD 

Altså det skulle da lige være et gavekort til en butik jeg ikke bruger XD men ellers.. 

Jeg synes faktisk det er et godt men også rigtig svært spørgsmål.. 

Som barn havde jeg nok sagt tøj XD men hey det kan man sgu altid bruge ;D 

Så jeg vil sige at der som sådan ikke er noget man ikke skal give mig d; 

Er der nogle gaver som du frygter at få? 

 

xoxo Sennie

2 comments

 1. Kirsten Thulesen says:

  Bliver også som regel glad for stort set alt, men jeg synes det er noget så kedeligt at få bøger i gave. Læser ikke ret meget, så det ville nok være mit bedste bud på hvad man ikke skal give mig i gave . 🙂
  I forhold til indlæg, bedre sent end aldrig 😉

  • Sennie says:

   Arh ;D ja så ville det være lidt træls d;
   Jeg fik faktisk nogle bøger et år, men dem havde jeg så også ønsket mig .. Hehe ..

   Ja bedre sent end aldrig, men det er nu stadig lidt træls at jeg er en dag bagefter d;

Skriv et svar