Det der med at dine yndlings ting udgår!

Jeg ved ikke om I kender det? 

Man finder nogle produkter og så forelsker man sig i dem, for så at finde ud af at de udgår ! 

Jeg har 3 make-up produkter som jeg har været rigtig glad for, som jeg ikke længere kan få fingre i.. 

  

Concealeren fra Gosh, havde jeg brugt i mange år! Det var dengang den eneste concealer jeg kunne finde, som passede perfekt til min hudfarve.. 
Jeg er sidenhen kommet i besiddelse af en ny concealer fra Nilensjord, som jeg heldigvis er blevet endnu mere glad for! Så jeg har været heldig! 

Neglelakken fra Oh My Gosh, i den fine lilla farve, kan jeg heller ikke få længere, med mindre at der selvfølgelig er nogle butikker der har dem i rest ordre.. 

Og det er simpelthen en katastrofe! Jeg ELSKER den farve! Jeg elsker den SÅ meget at jeg sidenhen har købt et utal af lilla neglelakke i håbet om at finde en der mindede bare en smule om den i farven, men indtil videre forgæves .. 

Pudderen også fra Gosh, er mit største tab! For hvor jeg må nøjes med en anden farve neglelak, er min pudder noget sværere at erstatte! Jeg har prøvet deres nye variant BB Pouder og jeg er absolut ikke overbevist! 

Selv når jeg ligger et tyndt lag, for at min hud ikke skal skinne, ligner jeg en der har puttet hele bøtten i hovedet – dét er jeg ikke fan af! 

Og denne pudder er den eneste jeg hidtil har fundet som faktisk er så lys at den passer til min hud..

Jeg blev anbefalet, i Matas, at købe Max Factor, Creme Puff, Pressed Powder.. Hvortil jeg havde sagt at den ikke virkede lys nok.. Hun forsikrede mig om at det var den lyseste og at den var ”gennemsigtig” så derfor var det den jeg skulle bruge.. Jo vidst pudrer den ikke mit ansigt til.. Tilgengæld bliver min hud en del mørkere.. 

Nu her hvor det er ‘sommer’ og jeg har fået lidt kulør gør det faktisk intet.. Men når kuløren er væk, har jeg igen et problem ! Og så er jeg på herrens mark, for jeg aner vitterligt intet om pudder og det gør de åbenbart heller ikke i Matas, hvor jeg normalt køber mit make-up..  

Puha! 

Har du nogle make-up produkter, eller andre produkter, du elskede som nu er udgået? Så fortæl endelig så sender jeg dig lige en tanke mens jeg læser kommentarerne ! c;
 

xoxo Sennie

Skriv et svar