Ekstremt lang pause!

 is,it,worth,it,er,det,værd,blogging,tal,viewers,kendt,gammel,for,min,skyld,besøgende,blog,blogs, 

Jeg har været væk, sådan rigtig længe..

På den ene side har det været et helvede fordi jeg har haft lyst til at blogge, men på den anden side har det været rigtig befriende.. 

Jeg startede med at blogge for næsten 7 år siden på denne side, – på trods af at det meste af mit arbejde er forsvundet ud i intetheden.. 

Men jeg startede for min egen skyld, fordi jeg godt kunne lide at skrive .. For at få de tanker i mit hovede ud på skrift.. 

Jeg gjorde det ikke fordi at jeg forventede at folk skulle læse det, hvilket også er derfor jeg ikke har et fast emne.. 

I år har jeg følt at alt det handlede om, var om jeg skrev noget der var spændende nok til at folk gad læse det.. Jeg var besat af tallene af mine besøgende og visningerne af mine sider.. 

Jeg glemte mig selv og hvorfor jeg egentligt bloggede.. Jeg blev fanget af succeen af blogs yngre end min.. Hvilket gjorde rigtig ondt og er grunden til at jeg ikke har blogget i næsten 2 måneder.. 

Jeg har ikke de rigtige forbindelser eller råd til at lave giveaways, jeg har ikke noget fast emne og der er ikke kun én ting der interesserer mig mere end andet til at kunne holde mig til ét emne.. Men min blog er mit frirum.. Mit sted hvor jeg kan skrive præcis hvad jeg har lyst til og føler for.. 

Sådan skulle det gerne forblive! 

Der er masser af ting jeg gerne vil skrive om.. Men nu må vi se hvordan det går, jeg har nogle kampe der skal kæmpes og det skal gøres først! Så jeg stopper aldrig med at blogge, selvom der kan gå noget tid mellem hvert indlæg.. 

  

xoxo Sennie

2 comments

Skriv et svar