En af de der dage..

  
For knap et år siden, blev jeg henvist til psykiatrien i Viborg pga. angst.. 

Her starter min historie, i denne omgang..                         De ville pga. min depression og søvnmangel gerne tage en blodprøve..

Efter blodprøven får jeg at vide at mit D-vitamin niveau er for lavt og skal derfor til at tage D-vitaminer.. 

Det er jo i sig selv ikke så slemt.. Men eftersom jeg lider af emetofobi og generelt ikke kan sluge piller, så kunne det godt gå hen og blive lidt svært.. Heldigvis findes der Unikalk, som er til voksne og må tygges! ;D 

Der er 10mg D-vitamin i dem samt kalk – hvilket jeg så desværre ikke har brug for.. 

I dag var jeg så ved lægen, til en opfølgning.. Først og fremmest var der ikke bestilt en tid til en blodprøve >.< så skal afsted igen imorgen…. 

Derefter fortæller hun mig at niveauet gerne skal ligge på 75% og minimum 50%.. Mit niveau dengang, lå på 14% hvortil hun siger at det er på grænsen til alvorligt .. 

Derfor skulle jeg have 60mg hver dag og ikke de kun 10mg jeg fik.. Det er jeg egentligt rigtig pissed over! For der er mange ting der måske kunne have været bedre i mit liv hvis jeg var blevet doseret rigtigt .. 

Jeg er så forbandet træt af læger! Føler virkelig sjældent at de har styr på noget /; 

Derudover udskriver min læge nogle andre piller til mig, som for mig er rigtig store – hvor jeg har besvær med at sluge bare den halve, som skal sluges HELE.. >.<* Gaaah! 

Det er virkelig bare en af de dage hvor ALT der kan gå galt, går galt.. 

Håber at I har haft en bedre dag end mig! 

 

xoxo Sennie

2 comments

 1. Katrine Bjarnhof says:

  Jeg døjede også super meget med at sluge piller førhen! Hvis det er, så kan du knuse dem mellem to skeer og røre dem op i et glas vand – bare sørg for at have sodavand eller saftevand klar, for det er sgu ikke en smagsdelikatesse at drikke sine piller :b

  Katrine Bjarnhof

  • Sennie says:

   Det har jeg også prøvet.. ;D men det er bare super svært når man er så angst for at kaste op.. Så det er lidt pest eller kolera..
   Men det er alternativet selvfølgelig.. Problemet med lige netop de her piller er at, der står på dem at de skal sluges hele, hvor der normalt kan stå at de kan knækkes (knuses) osv.
   Men tusinde tak for tippet! ;D

Skriv et svar