Endelig fremgang på den psykiske front!


Det lyder virkelig forkert, når man siger sådan.. Det er jeg fuldt ud bevidst om.. 

Men åh Gud hvor er jeg træt af at en masse folk prøver at diagnostisere mig og mine problemer, putter en masse forskellige diagnoser ned over hovedet på mig, uden en uddannelse eller viden til at bakke op om det! 

Jeg er godt klar over at jeg måske fejler et eller andet, men helt præcis hvad (udover angst) ved jeg ikke.. Men hvis jeg gør, vil jeg gerne vide det, så jeg kan få noget hjælp til at blive rask.. Om det så bare er et spark i røven!

‘Depressionen’ kan i dag være på baggrund af helt andre årsager end en egentligt depression! Måske er jeg faktisk blevet rask fra den.. Who knows..  

Jeg blev derfor henvist til psykiatrien med henblik på en udredning.. Men de ville ikke se mig, da jeg ikke havde været på antidepressiv behandling for min depression.. 

Så videre til en privat psykiater .. Jeg modtager denne mail i august måned 2016.. 


Jeg ved stadig ikke hvad min læge skulle gøre, så jeg har egentligt bare gået og ventet rigtig utålmodigt ! 

Men så fik jeg i tirsdags denne mail! 


Og JA! Den er selvfølgelig besvaret! 

Jeg kunne slet ikke få armene ned igen da jeg læste den.. Der kan selvfølgelig godt stadig være ventetid, men nu går det fremad! Og det er satme den slags positivitet jeg har brug for! 
Derudover jeg er igen begyndt til træning, selvfølgelig for at tabe mig og har nu allieret mig med en af fysioterapeuterne i centeret som også er kostvejleder! Så i næste uge skulle jeg gerne være den heldige ejer af en kostplan der kan hjælpe mig til en sundere og lettere krop!

 Denne gang skal det bare lykkes! Jeg er rigtig optimistisk omkring det.. ;D

   

xoxo Sennie

3 comments

 1. jeanette Henriksen says:

  Hejsa..

  Diagnoser kan være en guide, men jeg har fundet ud at at man ellers ikke kan bruge dem til en meter.. eller måske i forhold til kommunen osv, men ellers ikke..

  Det bliver godt med en udredning, det kan hjælpe med lidt tanker og noget usikkerhed.. Håber det bliver en god oplevelse..

  Knus Jeanette

  • Sennie says:

   Jamen præcis! Det er ikke sådan fordi det ændrer noget, andet end at jeg måske får muligheden for at få dem til at lytte bedre c: og måske få noget bedre hjælp.. Så det er mere sådan en.. Ja, jeg fejler faktisk noget – det er ikke noget jeg bilder mig ind..

   • jeanette Henriksen says:

    Jeg kan huske at det var en stor befrielse i starten, især i forhold til kommunen osv, men ellers har jeg ikke rigtig kunne bruge min så meget.. Den har også ændret sig med tiden, selv om jeg ikke troede det kunne ske.

    Krammer.. <3

Skriv et svar