Et afsluttet kapitel..

Jeg skrev jo i mit sidste indlæg at min praktik var blevet afsluttet.. 

I onsdags tog jeg ind for at sige ordentligt farvel til alle.. Grunden til at der gik så længe, var at min ‘chef’ var på ferie da det blev besluttet og jeg ville vente til han var tilbage med at sige farvel. 

Jeg havde fået mine forældre til at bestille en kage for mig, da jeg først kom hjem sent tirsdag aften.. 

Jeg var hos Christian fra torsdag, da vi havde 1 års dag i lørdags <3 

Nå men min mor havde fri, så hun fragtede mig afsted, hvilket var super pænt af hende! Da jeg kom, var han lige gået til møde og ingen vidste hvor lang tid det ville tage, så jeg havde rig mulighed for at få snakket med de fleste ! 

En time efter jeg var kommet, kom han ud og vi fik snakket lidt og sagt tak for praktikken og pænt farvel.. 

Da jeg skulle forlade butikken blev det et kort øjeblik lidt følelsesladet for mig.. For selvom jeg gerne ville derfra, var det også lidt ærgerligt! Og på trods af at jeg var stoppet en uge forinden, var det først i onsdags at det var sådan helt officielt.. 

Så nu holder jeg fortsat en lille ferie, inden jeg begynder på psykologisk fysioterapi og så må vi se hvad fremtiden bringer derefter ! 

Jeg håber at I nyder weekenden! ;D 
xoxo Sennie

Skriv et svar