Fødselsdag, månedsdag og en helt fantastisk weekend!

IMG_2268.JPG

Sikke en lang overskrift!
Men hey! Den beskriver det hele meget godt!

Christian havde jo fødselsdag i lørdags ;D og vi prøvede at bage en citronmåne – den smagte ikke så forfærdelig meget af citron men den smagte meget godt ! (Jeg personligt, bryder mig ikke om smagen af citron).

Nå men dagen forløb ellers stille og roligt..

Søndag kom hans forældre og to søskende og hans farmor og farfar..
Senere tog vi ud og spiste hvilket var rigtig hyggeligt ;D

Igår havde vi så vores første månedsdag!
Og selvom det kun er en måned føles det som længere tid..
Jeg håber på at det bliver til mange flere ! <3 Jeg har været forelsket før, men aldrig så forelsket som jeg er nu ! Og for hver dag der går bliver jeg mere og mere forelsket ! Han får det bedste frem i mig ! ;D

xoxo Sennie

Skriv et svar