Første arbejds dag og rigtig godt vejr.

Så er første arbejds dag vel overstået og egentligt gik det meget godt! De kollegaer jeg snakkede med, var vildt søde og imødekommende, hvilket bare er dejligt! Og alle de andre jeg hilste på virkede også rigtig søde, selvom det selvfølgelig ikke var alle i hele butikken jeg fik sagt hej til..

Da jeg kom hjem var vejret jo fantastisk så jeg satte mit ud på terrassen for at nyde det.. Det varede dog ikke længe før jeg fandt ud af at det var for varmt når man var klædt i sort.. Så mig ind og smide lidt af det d;  

Det var egentligt ikke fordi jeg havde siddet derude særlig længe, men det resulterede i en lettere solskoldning… På den ene arm… KUN på den ene arm… 

Fantastisk…. Mest af alt, fordi vejret ikke bliver lige så godt i morgen så jeg kan ikke engang gå ud og prøve på at få den anden arm til at se sådan ud, bare sådan for at det er lidt ens.. Så jeg må leve med én rød arm.. 

Hvad har I fået dagen til at gå med i det gode vejr? 

xoxo Sennie

Skriv et svar