Frustration, smerter og generel håbløshed..

Billedet er lånt af Pompster, deviantart.. Link på billedet.


Jeg har tidligere fortalt en smule omkring mine smerter i maven.. 
Faktisk har jeg snakket med ikke mindre end 3 læger og en gynækolog omkring det.. Jeg har nu ‘fejlet’ alt fra ‘bare’ at være overvægtig til mistanke om pco, cyster på æggestokken, blærebetændelse/nyrebækkenbetændelse og sidst forstoppelse.. 

Gynækologen stak et kamera op i mig og forsikrede mig herefter at jeg absolut intet fejler på den front og alt simpelthen så, så fint ud.. 

Blærebetændelse har jeg haft mange gange, så her var jeg faktisk ikke i tvivl – det er IKKE det.. Men men men, jeg valgte at følge min læges råd og nåede at spise to af de piller jeg blev ordineret.. 10-20 minutter efter fik jeg så gevaldigt ondt i højre side (der hvor hun i venstre side havde udpeget min nyre). Så ja, det turde jeg ikke blive ved med.. Vi kontaktede min læge igen og hun mente at jeg måske bare ikke kunne tåle pillerne, så jeg skulle bare fortsætte med dem jeg havde fået sidste gang jeg havde blærebetændelse.. 

På min fødselsdag, d. 28. april var det så skidt at jeg igen måtte have fat i lægen og fik herefter igen en akut tid dog hos en anden læge, hun mente jo så bestemt ikke at jeg havde nyrebækkenbetændelse fordi jeg ikke havde feber.. Men måske at jeg havde forstoppelse? 

Så jeg fik nogle piller til at nedsætte min produktion af mavesyre, hvilket vist også har hjulpet lidt c: og så skulle jeg drikke et halvt glas movicol om dagen for at få mine tarme til at opføre sig ordentligt .. 

Jo.. Det fik jeg det da lidt bedre af, men jeg har aldrig kommet smerterne helt kvit.. Og hver gang jeg spiser så starter det igen – men det er, for mig, ikke så slemt, når jeg ved hvorfor det sker.. 

Og nu ligger jeg så her.. De sidste 24 timer har igen føltes som om min krop prøver at slå mig ihjel.. Det hele føles ret håbløst lige nu og der er lang tid til mandag og rigtig langt hjem lige nu..

Det er lige i disse minutter udholdeligt, men jeg ved ikke hvor længe det varer.. Derfor skynder jeg mig lige at give jer min sygdoms historie, hvilket er grunden til at jeg ikke har (haft) overskud til at skrive på bloggen.. 

Jeg prøver stadig at ‘holde kontakten’ gennem Instagram, så hvis I gerne vil have små korte opdateringer ind i mellem, så er det bestemt der I skal være lige i tiden.. 

– jeg håber virkelig snart på bedring! 

Og så håber jeg at I har nydt denne dejlige lørdag! 

    

xoxo Sennie  

5 comments

 1. Jeanette Henriksen says:

  Åh nej altså, det lyder forfærdeligt. Har du overvejet at snakket med en anden læge. Man har ret til at søge en second opinion ved en anden læge.

  Da jeg var yngre havde jeg selv en periode med stærker smerter i mit underlig, det viste sig at være små vand cyster der sprang.. Det gjorde pisse ondt.

  Det værste er dog altid når man ikke aner hvad det er og de bare prøver spise en af med deres undskyldninger. Det er så vigtig at man føler sig taget alvorlig.

  Knus <3

  • Sennie says:

   Jeg har som sagt snakket med 3 forskellige XD og de har alle sagt noget forskelligt, så det er lidt op af bakke..
   Men jeg er stadig helt overbevist om at det er noget med min tarme.. Det har min sidste læge heldigvis også sagt og at vi selvfølgelig undersøger videre, hvis det bliver ved.. (Hvilket det jo gjorde)

   Dét er en ting jeg IKKE gør, derfor har jeg nu også min mor med, for er virkelig træt af det.. Og det er sgu lige meget hvor meget man slår i bordet.. ^^’

Skriv et svar