Glædelig 2. December! ;D

 

IMG_2591.JPG

De fleste bloggere holder advents kalender eller julekalender, andre holder bare give aways.
Sententia er en lille blog og for mig er pengene små så jeg gør lidt noget andet! ;D
Og bare for at være lidt mere på tværs så gør jeg det i dag, istedet for igår lige som alle andre d;

Så hvad handler det om ?

Jo ser du, jeg har blå/grå øjne, men har altid ønsket mig at de var brune..
Jeg har aldrig vidst hvor man skulle købe farvede linser og være sikker på kvaliteten og sikkerheden ved det.

Magic4Eyes blev mit svar!

Jeg valgte disse brune linser:  som har koden : OR2BR.
Her skal det siges, jeg var vildt nervøs for hvordan det ville se ud, nu min egen øjenfarve er så lys..

10822597_10152780137068819_1878351999_n

At jeg så ligner noget der er løgn på billedet skal I ikke tage jer af XD
Men som I kan se, er det næsten samme farve som på ‘reklame’ billedet..

10815985_10152780137108819_114121360_n
Lidt tættere på for at få lidt flere detaljer med.. Jeg synes det ligner at mønsteret er en blomst ^^

10818745_10152780137033819_1115389150_n
Et lige så elendigt billede af mig XD MEN! Her ser man hvor lyse mine øjne normalt er..

 

Sidder du nu og tænker? Jeg vil også gerne prøve at få en anden øjenfarve? Måske skal du klædes ud? Det kan også være at du kender nogen som ville blive glade for sådan et par, eller måske bare en helt anden grund, så kan du tjekke alle de mange forskellige fede linser ud her, der er (desværre for os der allerede bruger linser/briller) ikke styrke i dem.

Hvorfor lige Magic4Eyes? Fordi Henrik som ejer siden er en fantastisk mand! Jeg kender ham ikke personligt, men det har været sådan en positiv oplevelse at handle med ham! Så det kan varmt anbefales..

Hvad så nu?
Jo ser du, hvis du ønsker et sæt linser, så kan du i navne feltet eller adresse feltet skrive Sennie, efter dit eget navn eller adresse og så får du et sæt væske og en etui til en værdi af 80,- med i købet!..

Dette tilbud varer indtil juleaften !

Der medfølger endda en manual til dem, der aldrig har prøvet linser før og den er ganske nem at forstå..

Når du så har købt og modtaget dine fine linser, så giv mig endelig feedback, for jeg vil vildt gerne se hvilke linser du vælger og hvordan de ser ud på dig! ;D

og så må I have en rigtig dejlig 2. december!

xoxo Sennie

 

Skriv et svar