Halloween og en lille shoppe tur

IMG_2431.JPG

Mine forældre og jeg tog et lille smut til herning centeret i dag..
Der var rigtig mange mennesker og pyntet godt op i halloween stil..

Jeg fik købt lidt små ting,

IMG_2420.JPG
Som I nok allerede har fundet ud af er jeg enormt glad for ugler !
Får nok aldrig nok d;
To ugle fyrfadsstager, de er bare så fine!

IMG_2429.JPG
En lille ugle pung som jeg simpelthen ikke kunne gå uden XD

IMG_2426.JPG
Lidt make-up til brynene

IMG_2425.JPG
Farverne på billedet er lidt misvisende .. Egentligt er det en metallic lilla og en meget lys lilla neglelak
Og nogle armvarmere som jeg ikke har taget billede af ..

Derudover var der udklædte folk som prøvede at skræmme alle i centeret..
En pige der var klædt ud som en død lille pige med en kæmpe bamse, jeg nåede ikke at tage et billede af hende /; ej heller fik jeg taget et billede at den person som ellers også var uhyggeligt udklædt. Jeg er stadig ikke sikker på hvad han/hun skulle forestille XD
Men! Jeg fik et billede af to gutter der var klædt ud som narrer .. Billederne er elendige af mig XD og det ene er af dårlig kvalitet, men hey! Det var fedt!

IMG_2427.JPG

IMG_2428.JPG

Fik jeg sagt at jeg elsker halloween?

Jeg har haft min teemo hat, i et godt stykke tid nu.. Men har aldrig rigtig haft den på i offentligheden.. I dag er det jo halloween så tænkte at det var okay med en ‘lille’ udklædning’ .. Jeg blev endda stoppet et par gange af unge folk der meget gerne ville vide hvor jeg havde købt min teemo hat.. XD det var ganske sjovt.. Mest af alt fordi min mor var flov over at gå med mig pga. hatten XD

xoxo Sennie

Skriv et svar