Hold nu fast!


Den sidste tid, altså siden min sidste blog har været lidt vild (ikke sådan spændende vild).

Jeg gik i stå med mine 10 ting om mig (de skal nok komme!) da jeg startede i center for mestring i henhold til min GUA diagnose, som jeg faktisk aldrig rigtig har fået skrevet om.

Derudover er jeg kommet af med en negativitet i mit liv og både før det skete og her efter, har jeg brugt tid på at fjerne resterende negativitet og fokuseret på positivitet og fremtiden. – og det går egentligt meget godt hvis jeg selv skal sige det, altså hvis man minusser de negativer som vil følge mig altid.. 

Et af de negativer er bestemt denne her irritabel tyktarms diagnose og de anfald den medfører og GUA diagnosen som har det med at besværliggøre alt, meeen jeg er ved at finde lyset så det skal forhåbentligt nok gå – specielt med den konstante støtte fra min kæreste og mine forældre (jeg priser mig lykkelig hver dag for at have dem!)

Nå men det skulle egentligt bare lige være en lille update, hvilket jeg faktisk gerne vil gøre mere i, altså det der med at skrive præcis hvad jeg tænker og føler og for fremtiden vil det blive uanset hvem eller hvad det er om. For fra og med i dag, fjerner jeg en god del af mit selvcensur. 

Håber at I nyder jeres tirsdag! Specielt i den her varme, – er jeg den eneste der er ved at smelte? 

   

xoxo Sennie

Skriv et svar