Hulubulu! Sennie hvor er du henne?

Hold nu op! Efter jeg startede med at blogge igen, i 2014 har jeg aldrig gået så længe uden et blog indlæg.. 5 måneder! 

Men altså, det er sgu sket lidt siden sidst og det hele er lidt rodet, hvilket faktisk er grunden til at jeg har været så stille..

Jeg ville gerne have haft jer med i processen af tanker mens det stod på, men jeg har simpelthen bare ikke kunnet rumme det.. 

Nå men i stedet for at gøre denne blog 10 km lang, så regner jeg lidt med at lave to nye indlæg omhandlende hvor langt jeg er med de her mavesmerter og et hvor jeg kan fortælle hvad der skete i psykiatrien og hvordan jeg føler jeg er end i en børnehave for voksne.. (Det er altså ikke helt så negativt som det lyder, men det tager vi lige i en anden!).

Derimod kan jeg fortælle at der er kommet nogle ændringer herpå siden.. Min side har de sidste par dage været udsat for angreb, der faktisk fik Unoeuro (mit webhotel) til at suspendere mit produkt hos dem, da deres servere blev overbelastet.. 

Jeg er typen der fuldstændigt i panik såe.. Ja, der er jeg rigtig heldig at have Christian, han tager det meget mere stille og roligt og kan derfor faktisk få løst problemet foran sig, hvor jeg bare giver op og kommer igennem hele følelses registret XD.. Mine damer og herre, det kan IKKE anbefales! Det fører Inter produktivt med sig, så hold hovedet koldt! 

Nå men ja jeg har fået en ny gæstebog, da der var noget med den gamle ikke blev opdateret og derfor var usikker i forhold til brud. Dertil er jeg heldig at have nogle fantastiske venner der lige gad teste den mens jeg satte det op.. 

Derudover er der kommet en helt ny side! Hvor man simpelthen kan sende mig en mail. Nu må vi se om den skal blive eller ej, jeg er lidt i tvivl.. 

Nå men, til noget helt, helt andet! Jeg har farvet mit hår blågrønt! Det er der også kommet flere billeder ind af, hvis man kigger rundt på siden.. De blogs jeg læser, siden er også blevet ændret, så det faktisk er aktuelt.. Der var flere blogs derpå der er mere eller mindre inaktive.. 

Kilometer lang post! Argh! 

I må have en super fantastisk dejlig lørdag! 

          

xoxo Sennie

2 comments

Skriv et svar