Hvordan kommer man videre herfra?

Det er hårdt at få at vide at man er ‘sej’ fordi man kæmper, når man egentligt føler at man har givet op.. 

Udover det indlæg jeg lige har lagt op, har jeg igen, igen ikke været aktiv rigtig længe.. 

Der er rigtig mange ting som jeg gerne vil dele! Faktisk så mange at jeg ikke lige kan overskue det, men det skal nok komme løbende når overskuddet kommer igen.. 

Jeg har for et års tid siden skrevet Min Historie som jeg begyndte at dele tilbage i juli.. Der er kommet 8 dele af den og der findes faktisk en del 9, men den kan jeg ikke rigtig bruge længere, da den er skrevet på en ualmindelig god dag.. 

Alle har gode og dårlige dage .. Lige nu er jeg så i en dårlig periode, hvor alt virker ligegyldig – jeg virker ligegyldig.. 

Jeg er splittet i tusinde stykker og jeg føler mig ikke længere hjemme nogen steder.. 

Jeg er ikke rigtig sikker på hvor jeg vil hen med den her blog .. 

Men jeg har alligevel brug for at sige tak til jer der har kommenteret her på det sidste! 

Min Historie er ikke slut endnu! For jeg lever stadig.. c: 

  

xoxo Sennie

4 comments

  1. Jeanette Henriksen says:

    Det er først når man acceptere at en liv indeholder både de gode og de dårlige dage, man kan begynde at leve. Hvis man ikke acceptere at det dårlige også er der, så synes jeg personligt ikke man kommer videre.. Med dette indlæge synes jeg du er god til at forklare at du indeholder begge dele og det er jo okay. Vi er alle sammen mennesker og vi har alle lorte dage.

    Lige pt øver jeg mig selv i at sige *pyt med det*, når jeg rammes af de dårlige dage. Så sætter jeg ind med selvforkælelser og hygge. Det er ikke sikkert det virker, men det er okay. I morgen kommer der en ny dag..

    Knus Jeanette <3

Skriv et svar