4 comments

 1. Jeanette Henriksen says:

  Elsker virkelig Vlogs og synes du klare det Godt. Måske du skal ligge telefonen ned når du optager.. men det er mere min personlige mening..

  Jeg prøver selv at lave et par vlogs ind imellem, men det er stadig virkelig grænseoverskridende for mig.. bliver dog lettere med tiden..

  Glæder mig til at se mere.. og en sidste ting. Du skal ikke undskylde hvis du ikke lige har haft tid.. Det er helt okay, det kender vi alle til.. Du er den du er og det her er din blog.. Du skal skrive når det føles rigtig og du har lysten.. dårlig samvittighed kan vi ikke bruge, så væk med den.. 😀

  Knus <3

  • Sennie says:

   Ah ja! Normalt plejer det faktisk at gå bedre med at holde den XD men årh jeg gad ikke tage den om c: men kunne godt være at jeg skulle prøve det! Tak for tip! ;D

   Jamen jeg gør det sommetider i en Facebook gruppe for dampere.. Men der har jeg som regel også noget bestemt at sige .. Det der med bare at snakke det er virkelig svært XD men kan godt ske at jeg skal prøve at gøre lidt mere i det ;D

   Nej jeg ved det godt, men synes det er lidt nedern når man lover indlæg og der så bare ikke kommer noget /;

   Men tak for lige at lette min samvittighed lidt ;D

   • Jeanette Henriksen says:

    Jeg har et tip.. Du skal holde op med at love noget.. ha ha… Det har jeg selv droppet… Så kommer der heller ingen dårlig samvittighed.. 😛

    Håber du har en god søndag..

    Knus <3

    • Sennie says:

     Jaer ! Det er sjovt for det er faktisk kun på bloggen at jeg får lovet lidt.. Men ja det er super dumt!

     Jo tak.. Den var sådan okay stille og rolig i sengen hele dagen ^^ håber også at du havde en dejlig søndag c: !

Skriv et svar