Ingen challenge eller julekalender i år?

Vi skriver allerede den 3. december og de to sidste år jeg været super aktiv i december måned.. 2015 lavede jeg en december challenge og sidste år åbnede jeg Matas julekalender.. 

I år har jeg simpelthen ikke kunne finde på noget spændende at lave.. Jeg overvejede endnu en julekalender, da jeg synes den sidste år var virkelig god.. 

Det blev det ikke til, da prisen på sådan en var rimelig pebret og så lå der et ark ved siden af, der fortalte om indholdet.. Jeg vil gerne overraskes i sådan en og da jeg allerede kendte indholdet, kunne jeg se at det ikke var noget for mig.. 

Skulle jeg have fundet en anden challenge? Jeg ved det ikke helt, så derfor tror jeg at den eneste december serie der kommer er min #BloggerAdvent som allerede har første ‘afsnit’ ude XD Den skulle meget gerne ligge lige under denne.. c:

Om ikke andet så håber jeg at I har en super dejlig december og ikke mindst dag! 

   

xoxo Sennie

Skriv et svar