Jeg elsker de dage!

Altså, de dage der bare spiller ! Hvor alt er som det skal være.. Sådan var dagen for mig igår og kun én ting kunne have gjort det bedre og det ville være at jeg stadig var sammen med kæresten.. 

Det er selvfølgelig klart når man næsten har tilbragt 2 måneder sammen kun adskilt af et par dage.. 

Nå men hvorfor var dagen så, så god? Jamen først og fremmest, så er jeg blevet indkaldt til samtale omkring mit emetofobi.. Så ENDELIG har jeg mulighed for at få noget hjælp.. Det er så fedt og jeg glæder mig SÅ meget! 

Bagefter så var jeg til samtale omkring en praktikplads og ehm ja et billede siger mere end tusinde ord, såe.. 

Bum!! Jeg starter på mandag! Jeg har den bedste jobkonsulent som passer rigtig godt på mig, for ikke at tale om en fantastisk chef der bare er så forstående! Det er super dejligt og jeg glæder mig så meget til at komme igang ! 

Derudover så skal jeg klippes imorgen, nøj det glæder jeg mig også rigtig meget til! Nu er det også lidt over et år siden mit hår sidst så en frisør.. XD så synes måske lidt at jeg fortjener det.. ! 

Der sker rigtig meget for mig i tiden og er så spændt på det hele! Jeg krydser fingre for at alt går som det skal!

xoxo Sennie

Skriv et svar