Jeg er igen med i #BloggerAdvent!

Traditionen tro er jeg med i #BloggerAdvent og mit indlæg kommer endnu engang den 6. november! 

Det er Jeanette der har lavet dette fantastisk påfund som bringer os bloggere tættere på hinanden, det skal du have en stor tak for! Du gør et skide godt arbejde! 🖤

Som altid glæder jeg mig helt vildt! 
I år skal jeg sende adventsgaver til Olivia og så er det Camilla der skal sende til mig.
Jeg har endnu ikke haft kontakt til nogen af dem, men tøser det skal vi nok finde ud af ! 

Skulle du have lyst til at læse mine gamle præsentations blogs så er den første her og den anden her.

(Side note, jeg har ikke fået taget mit julebillede endnu og genbrug er jo godt så I får lige mit billede fra sidste år) 

Faktisk er der ikke sket det helt vilde siden sidst men vi tager den igen, igen for det hører jo med! 

Lidt om mig

• I ved efterhånden at Sennie ikke er mit rigtige navn, men det er det navn jeg bruger på og i sociale sammenhænge, så det er selvfølgelig sådan I kender mig.

• Jeg er nu 27 år, jeg bor stadig hjemme hos mine forældre, mellem Viborg og Herning. Så har jeg min kæreste, Christian, gennem 4 år, der også stadig er bosat i Odense. (Krydser fingre for at vi snart kan flytte sammen)

• Jeg går sygemeldt og har været det siden 2013, sidste år fik jeg diagnosen autisme spektrumforstyrrelse samt ADD så fokus er lige nu på at få det bedre så jeg kan blive mindre afhængig af kommunen! 

• Til daglig er jeg igang med et par forløb på center for mestring hvor jeg bruger ca. 5 timer om ugen. 
Udover det, så gamer jeg stadig lidt, er kreativ i Second Life eller finder ro med en masse serier. 

• Jeg har for nyligt taget springet og lært chai te at kende og jeg er fan! (Det dufter dog af mere end det smager?) Ellers så er jeg altså stadig KÆMPE fan af kakao, specielt den man kan få i fakta XD 

• Popcorn! – sidste år fortalte jeg at jeg var helt vild med chokolade og ja altså reese’s og kitkat siger jeg aldrig nej tak til, men men men, jeg må erkende at jeg er mere til salt end sødt. Og jeg er altså en sucker for færdig poppede popcorn… eller Doritos med sour cream. Årh! 

• Hud, hår, make-up og negle betyder stadig alverden! – lidt kvinde er man vel? Men (varm) orange og mos grøn er to farver jeg er helt besat af lige for tiden. 

Okay det blev faktisk til en del og jeg har alligevel prøvet at begrænse mig. 

Julen for mig =

• I gættede det måske.. Pebbernødder! Kanel og grankogler! Egentligt er det vel de generelle juledufte og jule’følelser’ 

• Varme indenfor og kulde udenfor. Så en masse varme drikke, sweater, lækkert tæppe, varme sokker eller hjemmesko og forfærdelig mange lys! Stearinlys, fyrfadslys, lyskæder – you name it, I love it! 

• Julefilm og julemusik! Der er simpelthen ikke noget der kan få mig i julehumør som det! 

• Julen er også hygge! Hvis ikke de tidligere punkter afslørede det. Hygge med familien og at nyde hinandens selskab. 

• Julen er for mig også tradition, det skal helst være som det plejer. 

• Mad! Og masser af det, helst så meget at man virkelig fortryder det dagene efter. Igen skal menuen helst være den samme, hvide kartofler, brune kartofler, lidt for lækker/fed sovs, kalkun og en lille smule chips (rødkål og waldorfsalat) og så selvfølgelig min ris a’la mande med kirsebærsovs. 

• Nissehue, nisser, rensdyr,  julepynt, juletræ, gran, grønt og rødt! Så kan det vist ikke siges kortere! Det giver altså bare en anden stemning når der er pyntet op! 


Anne-Mette har lavet dette års officielle Blogger Advent billede/banner som er til fri afbenyttelse, hun har været så flink at hun har lavet matchende billeder til de forskellige søndage i advent – de ligger i Facebook gruppen   

#BloggerAdvent

Selvom jeg nu har prøvet det 2 år i træk, så føles det alligevel lidt som aller første gang. Det er simpelthen så spændende at se hvad alle finder på! 

I år er der 15 deltagere og vil lige som sidste år lave en liste så I kan besøge alle de andre dejlige bloggere! Den vil også være i slutningen af hver adventsblog! 

Om ikke andet så håber jeg at du har lært mig en lille smule bedre at kende! 

Og så er der vel ikke så meget mere at sige end: jeg glæder mig!! 

   

xoxo Sennie

Skriv et svar