Jeg har designet mit helt eget skilt!

For noget tid siden, blev jeg kontaktet af Skiltmax.dk, med henblik på noget samarbejde. Skiltet jeg har modtaget er derfor sponsoreret! 


Først var jeg lidt skeptisk, da jeg aldrig har oplevet sådan noget før – men så tænkte jeg, hva’ pokker, det kunne da være meget sjovt at lave mit eget skilt.. 

Så efter at have mailet lidt frem og tilbage fik jeg lagt en ordre.. 

(Det skal lige siges, at det tog røv lang tid for mig at nå slut resultatet! – der var så mange muligheder at jeg næsten ikke vidste hvor jeg skulle starte.. )

Da mit skilt så endelig kom, var jeg sgu lidt skuffet, mest af alt fordi teksten absolut ikke var centreret.. 

Hey! Det kan ske, ingen er fejlfrie.. Jeg er sikker på at det måske har været en indstilling der var forkert? Men hvad ved jeg .. 

Så jeg skrev selvfølgelig til dem (jeg var ikke interesseret i bare at skrive et dårlig review over hvad der måtte være en fejl). 

I dag kom den så endelig! Og jeg er kæmpe fan! 


Se lige hvor flot den er! 

Hvis man har smugkigget på min Instagram eller ude i siden her på bloggen, kan man allerede se at den står rigtig fint på mit bord, sammen med min adventsgave ;D 

Skiltmax, har nogle færdiglavet skilte som man kan vælge, f.eks. deres plastikskilte her, men man kan også gøre som mig og lege i deres Skiltomat og få noget helt personligt.. 

Altså jeg ved ikke helt hvad jeg skal med flere skilte, men det kunne meget vel være at jeg skulle have kigget på nogle flere om ikke andet så bare fordi det er skide sjovt! 

Faktisk så synes jeg at det er billigt, endnu mere hvis man står og mangler et skilt.. 

Jeg har sådan ser kun rosende ord, deres vej! Lækkert stykke arbejde, super service og leveringstiden tja.. Jeg valgte den længste leveringstid og synes faktisk ikke at det var så galt! 

– I kan faktisk også finde linket til deres side, under Links – eller lige her.. Der er også links her i indlægget, men Links kan I altid finde! 

Jeg vil helt klar anbefale at give Skiltmax et kig om det er til dig selv eller en du kender, så er et personligt skilt altså noget federe! 

    

xoxo Sennie

Skriv et svar