Jeg har fået en pakke med posten!!

  
Jeg bestilte min pakke klokken lort fredag aften! Og allerede igår klokken 13 kunne jeg hente den! wooo!

I en alder af 24 år er jeg stadig ualmindelig dårlig til at aflæse klokken på et analog ur.. Det er pisse pinligt! Men sådan er det.. Som barn sagde det mig ikke så meget i det at der var tiden hvor digital urer kom frem.. Så jeg tog mig aldrig tiden til at lære det.. 

Nå! Men når jeg er på arbejde er det nu meget rart at kunne holde øje med tiden.. Og så vil jeg jo gerne ned i vægt (bare lige for at tilføje det). 

Og nu har jeg fået mit ur.. Men ikke hvilket som helst ur.. Jeg har fået denne :  

 Garmin vívosmart ! Og det er sgu smart og mega lækkert! Den har en masse fede funktioner som bare lige er mig! 

Når jeg er inden for min telefons rækkevidde modtager jeg opdateringer på mit ur.. Den tæller kalorier og skridt, holder øje med min søvn og så ser den bare godt ud! Den kan vidst en del mere, men så meget inde i den er jeg ikke endnu.. XD 

Man kan købe den flere steder.. Jeg valgte at købe den her, da det var der den var billigst.. Men hvis ikke man har brug for at kunne modtage opdateringer fra mobilen, så er denne her også et super godt valg og til lidt billigere penge.. c;

Vívosmart fås så vidt jeg ved kun i sort, hvorimod vívofit fås i flere farver, hvor man kan skiften remmen ;D

Hvordan den ser ud på? 

Sådan her!  

Den er ikke tændt hele tiden, for at spare strøm.. Så man skal double tab for at aktivere den ;D 

   

xoxo Sennie

Skriv et svar