Jeg har gjort noget skørt for noget tid siden.. 

Lidt forhistorie.

Hele mit liv, har jeg altid haft det rigtig svært med mad.. Én ting er smagen, som man enten ikke kan lide, elsker eller kan vænne sig til.. 

Men for mig handler det som konsistensen.. Ugh! At putte maden i munden og mærke det og, ja – lad os bare sige at det er et kæmpe problem.. 

Når børn begynder at spise fast føde, så har de det med at ‘lege’ med maden.. Det er en ganske naturlig process, at sidde med det i hænderne, putte det i munden lære følelsen af det, for at tage det ud og mærke lidt mere på det.. <– Det har jeg aldrig rigtig gjort.. 

Og lad mig sige det sådan, det har absolut ikke hjulpet at jeg er blevet ældre.. Så jeg besluttede mig for at prøve hypnose, for jeg tænker, det kunne jo være at en hypnotisør kunne rykke ved min underbevidsthed, så det hele ikke var så ‘farligt’ XD .. 

Men altså.. Min oplevelse med det har været rigtig svingende.. 

Jeg havde planer om at skrive bloggen her, samme dag (den 14. november 2017), men besluttede lige at give det en chance med noget tid.. 

Faktum er, det har ikke virket.. Meningen var faktisk at jeg skulle have været derinde igen i dag, men en tid på sygehuset kom lidt i vejen.. 

Hvordan foregik det?

Jo, jeg kommer ind og vi hilser selvfølgelig på hinanden.. Faktisk er jeg ret nervøs, for jeg vil så gerne have at det skal virke.. 

Han begynder at snakke, ikke for at fjerne min nervøsitet, men han snakker bare – meget og længe! Om alt og ingen ting.. 

Der sidder jeg så og vil egentligt gerne bare igang.. 

Han begynder så endelig med nogle øvelser, for at se hvor modtagelig jeg er og overraskende nok så er jeg faktisk ganske modtagelig.. 

Men da han så begynder med selve hypnosen, kan jeg mærke at det ikke fungerer ordentligt – er det fordi jeg sidder op istedet for at ligge ned? Det ved jeg ikke.. 

Men jeg prøver.. 

Resultat?

Ja det har jo så ikke virket, men jeg har ikke givet op.. Jeg overvejer stadig om jeg skal finde et andet sted og give det et forsøg mere, men hvor det skulle være, ved jeg ikke endnu.. 

Så hvis der er nogen derude der kender til et sted de kan sige god for, eller selv har prøvet, eller måske noget helt andet som måske kunne hjælpe må I meget gerne sige til! For det skal altså lykkes, på den ene eller anden måde.. 

    

xoxo Sennie

Skriv et svar