Jeg har tænkt rigtig meget!

De fleste har vel forhåbentligt læst min introduktions side, hvis ikke, så er den her.. 

Men kort og godt handler den jo om at du som læser kan læse alt mellem himmel og jord på min blog.. 

Jeg blogger fordi jeg godt kan lide at skrive og få folk til at tænke, måske endda hjælpe nogen? 

Jeg har det seneste stykke tid tænkt rigtig meget over hvad jeg kan gøre anderledes.. – jeg er ikke rigtig kommet frem til noget endnu.. Men faktum er at jeg gør det her fordi det er min passion! 

Jo vidst kunne jeg da godt tænke mig at jeg havde flere besøgende, faste følgere og flere kommentarer, sådan at jeg har nogle konkrete elementer at gå ud fra.. I ved, så jeg ved at det jeg laver faktisk også giver mening for andre.. 

Det er bare pisse svært med en så alsidig blog som min, for det ender et eller andet sted, som værende lidt af en online dagbog.. Det var ikke meningen da jeg startede min blog.. 

Jeg har mange ting jeg går op i, problemet er bare at det er sådan lidt.. Hvad skal man sige? Halvhjertet? 

Jeg er jo en kvinde, så mode går jeg op i.. Men jeg kunne aldrig blive fashionblogger med mode tips og outfit of the day osv. 

Min modesans er simpelthen for snæversynet.. Jeg går meget i det samme tøj.. 

Jeg er ikke en lille pige og har det rigtig svært med min krop, derfor vil sådanne billeder ikke være noget jeg ville have det godt med.. 

På samme tid, går jeg rigtig meget op i make-up og hår.. Men jeg er bare elendig ! Og igen det der med naked face, det skræmmer mig helt vildt.. Derudover har jeg ikke rigtig teknikkerne, pensler eller dyrt/godt make-up som jeg kunne vise frem.. Det føler jeg i hvertfald ikke.. 

Fit/health (Livsstils) blogs er slet ikke mig, jeg prøver i mit privatliv, men jeg må erkende at det er en anelse svært.. 

Og så synes jeg at jeg er ved at nå enden for emner jeg kunne bruge.. 

Det gør det selvfølgelig heller ikke nemmere at der i forvejen findes tusindevis af disse blogge! Og alle kan jo starte en blog i dag! Men det handler jo om at skille sig ud.. Det handler om at finde sin nisché, det der gør at lige præcis din blog er anderledes fra alle de andre og dermed det lidt bedre! 

Lige så vel som blogging, så streamer jeg engang imellem på twitch.tv.. Og den del har givet mig en smule blod på tanden i form af at jeg vildt godt kunne tænke mig at lave youtube .. Det er egentligt noget jeg altid gerne har villet, men jeg er bare aldrig gået igang.. 

For så kommer vi tilbage til starten af dette indlæg.. 

Hvad i alverden vil du lave af videoer?

Og til youtube og blogging for den sags skyld, har jeg stadig ikke fundet svaret.. 

Derfor bliver jeg ved med at håbe på at folk læser dette og måske ville være en del af det i form af noget feedback ! Hvilket ville gøre mig umådelig glad! 

  

xoxo Sennie


Skriv et svar