Jeg var på sygehuset

Jeg er møg træt! Hvilket man også sagtens kan se på billedet.

For at gøre en lang historie meget kort, så undrede det ham (overlægen) ikke at jeg havde problemer og smerter efter indtagelse af hvidløg, – det er en meget almindelig bivirkning, som 9 ud af 10 mennesker oplever da hvidløg er rigtig hårdt for fordøjelsen. 

Men pga. blodet synes han lige at de skulle kigge på mig igen, så allerede på mandag skal jeg ind og have lavet endnu en koloskopi, dog ikke lige så voldsomt et indgreb som sidste gang. 

Sidste gang havde jeg sindssygt mange snerter under undersøgelsen og da det var aller værst faldt min puls så drastisk at lægen valgte at afbryde undersøgelsen. Vi snakkede frem og tilbage og af frygt for hjertestop måtte jeg ikke få mere, hverken smertestillende eller afslappende. Hun prøvede igen (føltes som uden medikamenter), men med samme resultat. Senere var jeg igennem undersøgelsen i fuld narkose – men den viste intet. 

Hvis ikke den viser noget, vil han sende mig videre til en diætist for at udelukke fødevare grupper og lægge en kostplan som jeg så skal følge, men først skal jeg kigges på! 

Jeg synes mit ansigt på billedet siger alt.. 

Nu tror jeg at jeg vil ligge mig og evt. tage en lur ^^ 

Håber at I har en fantastisk fredag! 

    

xoxo Sennie

Skriv et svar